YENİDEN REFAH PARTİSİ`NDEN ANLAMLI ZİYARETLER

YENİDEN REFAH PARTİSİ`NDEN ANLAMLI ZİYARETLER

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Çakı, Ehlibeyt Dergahı ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi`ni ziyaret etti...

Yeniden Refah Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi`ne ve daha sonrada Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı`nı ziyaret etti.

DAHA DUYARLI OLMALIYIZ

İlk ziyareti TSD Çerkezköy Şubesi`ne gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Çakı ve yönetim kurulu üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle TSD Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve yönetimi ile bir süre sohbet etti. Engelliler Günü`nde farkındalık ziyaretinde bulunan Çakı, engellilerin yaşamlarının kolaylaştırılması için daha fazla adım atılması gerektiğine dikkat çekerek, toplum olarak da daha duyarlı olunması gerektiğini söyledi.

ALEVİ SÜNNİ AYRIMI YOKTUR

Çakı ve beraberindekiler daha sonra Çerkezköy Ehlibeyt Dergahı`nı ziyaret ederek Dede Sinan Boztepe ile bir araya geldi. Son günlerde Türkiye`nin çeşitli illerinde alevi vatandaşlara yönelik yapılanların kabul edilmez olduğunu söyleyen Çakı, her zaman alevi vatandaşların yanlarında olduklarını ve ayrımcılık Türkiye`de olmadığını vurguladı. Çakı, "Türkiye`de alevi sünni ayrımı diye bir şey yok, bunu yapanları kınıyoruz." diye tepkisini dile getirdi.


 

 



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU