Tarih: 07.06.2021 14:57

KLASİK CHP ZİHNİYETİNİ GİZLEMEYE ÇALIŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun Ak Parti hükümetine yaptığı eleştirilere Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Mustafa Yel  sosyal medya üzerinden cevap verdi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, CHP Milletvekili İlhami Özcan Aygun`un ismini vererek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sayın Aygun, kendi başarısızlıklarını ve iş bilmezliklerini, klasik CHP zihniyetini gizlemeye çalışıyor."dedi.

Milletvekili yaptığı paylaşımda şunlara yer verdi:  ?Milletvekillerinin görevi vekili olduğu vatandaşların taleplerini takip etmek, gelişmelerden, yapılan çalışmalardan vatandaşlara haber vermek ve bilgilendirmektir. Milletvekili vatandaşların istek ve arzularından haberdar olmalı, gerekli noktalarda çeşitli problemlerin çözümü konusunda etkin şekilde takip ve çalışmalar yapmalıdır. Biz milletvekili seçildiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın sorunlarıyla, ilimiz ve İlçelerimizin her türlü sorun ve ihtiyaçları ile yakından ilgilenip çözümler getirdik, var gücümüzle çalıştık, ve bundan sonrada çalışmaya ve yaptığımız yatırım ve desteklerin haberlerini vatandaşlarımıza ilk elden duyurmaya devam edeceğiz.

MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ

Tekirdağ CHP Milletvekili sayın İlhami Özcan Aygun ?mal bulmuş mağribi gibi? bizim bir hafta önce sosyal medyadan paylaştığımız ve gerçekleşmemesinin teknik ve bürokratik nedenlerden kaynaklanan ve bir müddet sonra da yerine getirilecek olan konuyu gündeme getirerek kendi başarısızlıklarını ve iş bilmezliklerini, klasik CHP zihniyetini gizlemeye çalışıyor.

REKOR ÜSTÜNE REKOR KIRDIK

Biz AK Parti iktidarı olarak 2002 yılından bu yana tarıma verilen desteklerde rekor üstüne rekor kırdık. Tekirdağ?a ayrılan tarımsal destek ödemeleri son 18 yılda 9 kat artışla 47,4 milyon TL iken bu rakamı 424,4 milyon TL?ye çıkardık. Bizim gerçekleştirdiklerimizi onlar hayal bile edemiyorlar. Tarıma, çiftçimize ve üreticilerimize her zaman desteğimiz devam edecektir, çiftçimizin ve üreticimizin her zaman yanındayız, destekliyoruz, desteklemeye de rekorlar kırarak devam edeceğiz?.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —