Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

YAŞLI KADIN 25 KEZ BIÇAKLANDI

YAŞLI KADIN 25 KEZ BIÇAKLANDI

Süleymanpaşa`da 72 yaşındaki bir kadın, oturduğu apartman girişinde bıçaklı saldırıya uğradı.

Tekirdağ`ın merkez ilçesi Süleymanpaşa`da 72 yaşındaki bir kadın, oturduğu apartman girişinde bıçaklı saldırıya uğradı. 25`ten fazla bıçak darbesi alan kadın hayatını kaybetti.


Dün akşam 20.00 sıralarında Hürriyet Mahallesi Kuzey Ege Sokak Umut Apartmanı`nın girişinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, 72 yaşındaki Naciye Saygın isimli kadın kent merkezinde alışveriş yaptıktan sonra bir çay bahçesinde bir süre oturdu. Daha sonra eve gelen kadın oturduğu apartmanın giriş kapısında bıçaklı saldırıya uğradı.
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Emekli öğretmen Necati Saygın, eşi Naciye Saygın`ı apartman girişinde kanlar içinde buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Saygın`ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaşlı kadının vücudunun çeşitli yerlerinden 25 bıçak darbesi aldığı anlaşılırken, olay yerinde geniş çaplı inceleme yapan polis ekipleri, ziynet eşyaları için saldırıya uğradığı ihtimali üzerinde duruyor.
POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR
Bölgeye Asayiş Şubeye bağlı Cinayet Büro ekipleri sevk edilerek, apartman ve civardaki güvenlik kameralarını incelemeye alındı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Saygın`ın cansız bedeni Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis, saldırıda bulunan kişiyi yakalamak için araştırma başlattı.


 



Anahtar Kelimeler:

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI YILMAZ’DAN TEK HANELİ ENFLASYON AÇIKLAMASI

TEKİRDAĞ’DA ANIZ YANGINI

TEKİRDAĞ’DA AYÇİÇEĞİ TARLALARINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

TEKİRDAĞ’DA DÖNEL KAVŞAKTAKİ KAZA KAMERADA

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI