SOKAĞA ÇIKMA SAATLERİ DEĞİŞTİ

SOKAĞA ÇIKMA SAATLERİ DEĞİŞTİ

Yarın ikinci kez sokağa çıkma izni yaşayacak olan 65 yaş üstü vatandaşların, hava sıcaklıkları göz önünde bulundurularak dışarı çıkma saatleri değiştirildi.

65 yaş üstü sokağa çıkma izni gündemde yer almaya devam ediyor. Kademeli olarak uygulanan sokağa çıkma izninde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaşlı vatandaşların belli günlerde sokağa çıkacağını duyurmuştu.  Bu kapsamda bu hafta uygulanacak olan 65 yaş üstü sokağa çıkma izni saatleri Meteoroloji`den yapılan uyarı kapsamında değişti

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstündeki vatandaşlar, geçen hafta 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlikle uzun bir aradan sonra evden dışarı çıkmıştı. Kovid-19 tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması 4 saatliğine kaldırılan 65 yaş üstü vatandaşlar, uzun aradan sonra dışarıda olmanın keyfini yaşamıştı.

Türkiye`de aralarında Tekirdağ`ın bulunmadığı 16 Büyükşehir`de sokağa çıkma yasağı bu hafta sonu da uygulanacak. 16-17-18-19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 65 yaş üstü 17 Mayıs`ta sokağa çıkabilecek.

Meteoroloji`den yapışan uyarılara göre 65 yaş üstünün sokağa çıkma izni saatleri değişti. Meteorolojik verilere göre 17 Mayıs pazar günü hava sıcaklıklarının yüksek seyredeceğinin değerlendirilmesi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan?ın talimatıyla, 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkma saatleri değişti. Yapılan değişiklikle bu kapsamdakiler pazar günü 12:00- 18:00 saatlerinde sokağa çıkabilecek` denildi.

 

 



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR