Gündem

Gündem Haberleri

YENİ SEZONA ŞEMPİYONLUK SÖZÜ

YENİ SEZONA ŞEMPİYONLUK SÖZÜ

Bugün ligin ilk karşılaşmasına çıkan 2. Amatör Lig takımlarından Yaşar Doğu Spor Kulübü, futbolcularına sezonun ilk kahvaltısını verdi. Kulüp Başkanı Musa Kavlak, bu sene şampiyon olacaklarını söyledi.

2019-2020 Sezonu`nda Çerkezköy?ü 2. Amatör Küme`de temsil eden tek futbol kulübü olan Yaşar Doğu Spor Kulübü açılışı kahvaltıyla yaptı. Ligin ilk karşılaşması öncesinde futbolcular, teknik heyet ve kulüp başkanı Musa Kavlak, Halil İbrahim Sofrası`nda kahvaltı yaptı.

Kahvaltıya katılan Kulüp Başkanı Musa Kavlak ve sponsor Mevlana Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Gülcan Kurt konuşmalarında yeni sezonda kulüpten ve futbolculardan beklentinin yüksek olduğunu ve bu sezon hak edilen şampiyonluğun geleceğine inandıklarını belirterek kulübün daima yanında olduklarını söylediler.

BOMBA TRANSFERLERLE SEZONA BAŞLADI

Kulüp Başkanı Musa Kavlak ve As başkan Selim Muren konuşmalarında  bu sene yaptıkları bomba transferlere dikkat çekerek  daha önce  futbol camiasında büyük başarılara imza atan Teknik Direktör Gültekin Duran ve uzun yıllar takımın başarıyla  kaptanlığını yapan Medet Erbey öncülüğünde bu sene seyir keyfi yüksek bir futbol kulübü olacaklarını kamuoyuna gösterdiklerini vurguladılar.

YENİ TRANSFERLER GÖZ DOLDURDU

 Tekirdağsporda forma giyen Joshua Ankamah?ı renklerine kattıklarını aynı zamanda Kapaklısporda top koşturan Serdar Harmancı ve Kızılpınar Uzayspordan Muhammet Güvener son olarak Karaağaçspor?da forma giyen Muharrem Çağrı?yı renklerine katarak bu sene iddialı olduklarını söyleyen Başkan Musa Kavlak,  sporu bölge gençlerine sevdiren bir kulüp olduklarını belirtti.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?