Tarih: 12.01.2021 22:38

YAZAR CANAN KESER, GAZETEMİZE KİTABINI HEDİYE ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy`de araştırmacı yazarlık yapan `Yeşil Yelek` adlı kitabın yazarı Canan Keser, Trakya Flaş Haber`i ziyaret ederek, son kitabı Yeşil Yelek`i genel yayın yönetmenimiz Abdulhamit Albez`e hediye etti.

TRAKYA FLAŞ HABER`E KİTAP HEDİYESİ

10 Ocak Gazeteciler Günü kutlaması için Trakya Flaş Haber`i ziyaret eden Çerkezköylü araştırmacı yazar Canan Keser,  Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`in misafiri oldu. Birçok özgün makaleye imza atan ve iki kitap yazan Çerkezköylü yazar Canan Keser, ikinci son kitabını Trakya Flaş Haber`e hediye etti. Yeşil Yelek adlı kitabını Trakya Flaş Haber Gazetesi kütüphanesine koyulmak üzere Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`e imzalı kitabını teslim eden Yazar Canan Keser, gazeteciler günümüzü de kutlamayı ihmal etmedi. "Tarafsız ve doğru haber yapma etiğinizi tebrik eder, Çalışan Gazeteciler Gününüzü en içten dileklerimle kutlarım." diye kitabını yazarak imzalayan Keser, "Gazeteciler gününüzü kutlamak için bugün geldim. Bu vesileyle kitabımı da hediye etmek istedim. Kitabımın içeriğinde aşk, aile, hasret, acı, dua gibi birçok konu bulunuyor. Sizler gibi tecrübeli gazetecilerin kitabımı okuyup eleştirilerini de duymak isterim. Keyifle yazdığım, acısıyla tatlısıyla yaşadığım, anılarımı yazdım. Umarım beğenirsiniz. Tekrar 10 Ocak Gazeteciler Günü`nüz kutlu olsun. Çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum."ifadelerini kullandı.

Yazar Canan Keser`e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Trakya Flaş Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez, "Bu nazik ziyaretiniz için arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. Günlük çalışma tempomuz oldukça yoğun ancak ilk fırsatta kitabınızı da okuyacağımızdan şüpheniz olmasın."dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —