YAZARLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

YAZARLAR ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

Süleymanpaşa Kent Konseyi`nden öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandıracak bir proje hayata geçirildi. Yazarlar, öğrencilerle buluşarak hem kitaplarını imzalıyor hem de kitap okumayı sevdiriyor...

Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında Süleymanpaşa Kent Konseyi  ve Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen `Yazarlar Okullarda` projesi kapsamında `Bilge Baykuş,Tarih Gezgini İlke, Gizemli Park` kitaplarının yazarları Onur Şimşek ve Fatma İnce öğrencilerle buluştu.

Süleymanpaşa`da Kent Konseyi ve Belediye işbirliği ile yazarlar öğrencilerle buluşmaya başladı. `Yazarlar Okullarda` Projesi kapsamında yazar Onur Şimşek ve Fatma İnce öğrencilerle buluştu. Bilge Başkuş Tarih Gezgini İlke ve Gizemli Park adlı kitap yazarları öğrencilere hem kitaplarını imzaladı, hem de onlarla sohbet etti.

Barbaros Naki Bilge, Barbaros Ortaokulu ve 100.Yıl Mehmet Sadık Özyüksel öğrencileriyle buluşan yazarlar, gerçekleştirdikleri söyleşiyle okuma kültürü konusunda öğrencilere rehberlik etti ve öğrencilerin soruları yanıtladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nün de desteklediği projede özellikle merkezden uzak okullarda bu etkinliklerin daha kıymetli olduğunu belirten Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Beste Emre Güngör projenin daha da genişletilerek daha fazla yazarı ilçedeki öğrencilerle buluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Söyleşilerde okumanın kıymetine ve kültürel değerlere değinen yazarlar öğrencileri etkiledi.

Söyleşilerin ardından öğrencilerin kitaplarını imzalayan yazarlar, hatıra fotoğrafları da çektirdi. Öğrenciler, kitapları kendilerine hediye eden Başkan Cüneyt Yüksel?e teşekkür etti.

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?