İYİ PARTİLİ KADINLAR ÇİNİ BOYAMA ETKİNLİĞİ YAPTI

İYİ PARTİLİ KADINLAR ÇİNİ BOYAMA ETKİNLİĞİ YAPTI

İYİ Parti Çerkezköy Kadın Politikaları Başkanlığı kadınların ev ekonomisine katkıda bulunabilmesi amacıyla yine evde yapabilecekleri el sanatları projesi hayata geçirdi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Kadın Politikaları Başkanlığı`nca kadınlara yönelik, el sanatları projesi hayata geçirildi. Bu kapsamda ilk olarak çini boyama etkinliği yapıldı.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı, kadınlara yönelik el emeği ile ekonomik kazanç sağlayabilecekleri proje başlattı. Proje kapsamında `ilk etkinlik çini boyama` oldu. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin`in de katıldığı etkinliğe ilçe teşkilatındaki kadınlar öncülük etti. İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, "Kadınların ev ekonomisine katkıda buluna bilmesi için evde yapılabilecek kazanç getirici faaliyetleri öğrenebilmeleri adına başlatmış olduğumuz çalışmalar ayda iki kez düzenlenecek. Bu kapsamda ilk olarak çini boyama etkinliği geçekleştirdik."dedi.

ÇÖMLEK, KUMAŞ BOYAMA VE EBRU ETKİNLİĞİ DE OLACAK

Dün parti binasında ilki gerçekleştirilen projenin farklı sanatlarda da yapılacağını hatırlatan İlçe Başkanı Erseçkin, "Kadınlarımıza evde yapılacak kolay projelerle ev ekonomisine katkıda buluna bilmeleri adına yeni planlar projeler üretmeye devam edeceğiz. Sıradaki etkinliklerimizde çömlek yapılan ebru boyama, kumaş boyama gibi etkinlikler olacak. "diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR