NAZAR?DEĞDİ!

NAZAR?DEĞDİ!

Yardımseverliğiyle tanınan İYİ?Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yoğun temposu arasında talihsiz bir kaza ile sevenlerini korkuttu! Erseçkin, hastane odasından paylaştığı fotoğrafla sevenlerinden dua istedi.

Cuma günü Çerkezköy?de otomobili ile kaza geçiren  İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin?in sağlık durumu iyiye gidiyor. Yardımsever ve cevvalliği ile İYİ?Parti İlçe Başkanı olarak büyük dikkat çeken Erseçkin, talihsiz bir şekilde yaşadığı trafik kazası ile sevenlerini korkuttu.

CUMA GÜNÜ KAZA GEÇİRDİ

Geçtiğimiz cuma günü Çerkezköy Belediyesi İtfaiye Hizmet Binası kavşağında 3 araç zincirleme bir kaza yaşadı.  İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin de otomobiliyle bu kazaya karıştı. Ailesi ile birlikte bulunduğu araçtan çıkartılan Erseçkin ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerin ardından hastanede tedavi altına alınan Erseçkin ve ailesinin sağlık durumu iyiye gidiyor.

DUA İSTEDİ

Bu arada, hastane odasından bugün bir paylaşımda bulunan Erseçkin, sevenlerinden dua istedi. Erseçkin, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafına şunları yazdı: "Cuma akşamı saat 19:30 geçirmiş olduğum trafik kazası sonucu hastanede gelerek arayarak dua ederek yanımda olan herkese sonsuz teşekkürler. İYİ`yim daha İYİ olacağım inşallah. Ama önümde sanırım uzun bir süreç var. Dualarınızı eksik etmeyin"



Anahtar Kelimeler:

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ