ERSEÇKİN İLK KONGREDE YENİDEN BAŞKAN

ERSEÇKİN İLK KONGREDE YENİDEN BAŞKAN

Genel Merkez atamasıyla bir yıl önce göreve gelen İYİ Parti İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, ilk kongresinden başarıyla çıkarak yeniden ilçe başkanı oldu.

İYİ Parti Çerkezköy kurucu İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve yönetim kurulunun görevden alınmasının ardından bu göreve atanan Yasemin Altın Erseçkin, pazar günü (bugün) yapılan 2. Olağan Kongre de başkanlığa yeniden seçildi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı 2?inci Olağan Kongresi 214 delegenin katılımıyla gerçekleşti. Kongrede 173 oy alan mevcut İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin yeniden başkanlığa seçildi. Erseçkin`e rakip olan Ahmet Görür ise 41 oy aldı. Kongrede 3 oy ise geçersiz kabul edildi.

İL BAŞKANI VE MİLLETVEKİLİ DE KATILDI

Heyecanlı bekleyişin ardından ilk kongresinde seçilerek başkanlık koltuğuna oturan Yasemin Altın Erseçkin`i İl Başkanı Sertaç Alkaya ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan tebrik etti. Erseçkin katılım sağlayan tüm delegeye teşekkür ederek, bundan sonra daha İYİ şeyler yapacaklarını söyledi. Erseçkin ve yönetimi seçim sonucunun İlçe Seçim Kurulu yetkililerince ilan edilmesinin ardından sevinç yumağı oldu.

 



Anahtar Kelimeler:

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ