Tarih: 06.03.2019 23:53

SÖZDE PARTİLİLERE İNANMAYIN!

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetim oluşturamadığına ilişkin söylemlere açıklama getirdi. Erseçkin, sözde partililer tarafından bunların çıkarıldığını söyledi.

Erseçkin yazılı olarak yaptığı açıklamada şunlara yer verdi:

BEKLENTİLERİNİ ALAMAYAN PARTİLİLERİMİZİN TUTUMUDUR

"Son dönemlerde basında çıkan teşkilat oluşturulmadığı ile ilgili haberler, üzülerek söylüyorum ki beklentilerini alamadıkları için spekülasyona yol açan partililerimizin tutumudur. Malumunuz İYİ Parti henüz yılını tamamlamamış, bu süreç içinde 1 genel seçim ve 1 kongre atlatmış yerel seçim sürecinin içinde gerek ittifaklar ile gerekse kendi başına seçime hazırlığı içindedir.

İLÇE KARARI DEĞİL

İlçemiz özelinde baktığımızda Genel Merkezlerle aldığı karar ile Çerkezköy`de CHP ile işbirliğine gidilmiştir. Ve bu iş birliği 11 ve 17. sıralardaki Meclis üyelerimiz ile CHP listelerinden hatta partimize olan üyeliklerinden istifası ile CHP`ye üyelik yaparak tamamen CHP listesinden seçime İYİ Parti`yi temsilen giden arkadaşlarımızdır.  Bu kararlar ne ilçede alınmış ne de ilçe insiyatiflerine  bırakılmıştır. Kaldı ki, bu Kapaklı`da da diğer işbirliği ile girilen tüm ilçelerde de böyle olmuştur. Sürece tam hakim olmadan gelip sorma gereği bile duymadan istediği meclis üyeliklerine, maalesef şartlar gereği sahip olamayan partililerimiz, siz değerli basın mensubu arkadaşlarımıza kapısını çalıp doğru olmayan demeçler vermektedirler.

YÖNETİMİNİ KURAMAMIŞ İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINIRDI

Genel Merkezimiz her konuyu detaylı inceleyip hakkaniyetli davranmaya çalışırken yönetim oluşturulmamış bir ilçe başkanını görevden alır yerine mutlaka başka birilerini atardı. Bu konuda tüm partililerimiz ve bize gönül veren `İyi`ler rahat olsun ki İYİ Parti Çerkezköy`de gecesi gündüzü `İyi`lik mücadelesi olan, beklentisi sadece İYİ Parti`nin geleceğe taşımak olan insanlar ile yoluna devam etmektedir. İstediklerini alamayanlar ise maalesef sadece adı partili olup gönülleri dışarıda olan insanlar olarak partimizi yıpratmayı kendisine amaç edinmiş insanlardır. Üzülerek söylüyorum ki bunca zamandır sessiz kalmamızın tek gayesi parti içi meselelerimizi içimizde çözmek gayretinde olmak iken, sözde partili arkadaşlarımız amaçsız davranışlarla ne niyette olduklarını kendileri göstermektedir."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —