ÇERKEZKÖY 3`ÜNCÜ TIR`I GÖNDERDİ

ÇERKEZKÖY 3`ÜNCÜ TIR`I GÖNDERDİ

Elazığ ve Malatya depremlerinin ardından 2 ayrı TIR dolusu yardım malzemesi depremzedelere gönderen Çerkezköy?den 3?üncü yardım TIR?ı gönderildi.

Çerkezköy`den Elazığ ve Malatya`daki depremzedelere 3`üncü yardım TIR`ı gönderildi. İki hafta içerisinde 3`üncü kez yardım gönderen Çerkezköy`den Kaymakam Atilla Selami Abban, 2 gün içerisinde 902 koli kuru gıda ağırlıklı yardım malzemesini topladıklarını belirterek hayırseverlere teşekkür etti.

Depremzedeler için gönderilen yardım TIR`ı Çerkezköy Hükümet Konağı önünden yola çıktı. Burada düzenlenen programa Kaymakam  Atilla Selami Abban, Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İsa Altay, Müftü İdris Çatmakaş, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, okul müdürleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

2 GÜN GİBİ KISA SÜREDE HAZIRLADIK

Dualar eşliğinde Tekirdağ AFAD`a teslim edilmek üzere yola çıkan yardım TIR`ının hareketinden önce konuşan Kaymakam Atilla Selami Abban, İçişleri Bakanlığı ve Valilik tarafından verilen talimatlar doğrultusunda yapılan kampanyada iki gün içinde 902 koli kuru gıda yardımı topladıklarını söyledi. Kaymakam Abban, yardımda bulunan kamu kurumlarına, hayırseverlere teşekkür etti.  Kaymakam Abban, ?İçişleri Bakanlığımızın ve Tekirdağ Valiliğimizin talimatları doğrultusunda Elazığ ve Malatya?ya gönderilmek üzere, içinde ağırlıklı olarak kuru gıda bulunan 902 koliyi göndereceğiz. Bu talimat bize cumartesi günü öğle saatlerinde geldi. İki gün gibi kısa bir sürede 902 koliyi hazırladık. Bugün TIR, Tekirdağ AFAD Müdürlüğü`ne deposuna teslim edilecek, yarın ise valilik önünden Tekirdağ genelinde toplanan yardımlar deprem bölgesine gönderilecek. Bu kampanyada destek olan Belediyemize, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimine, Taşıyıcılar Kooperatifimize, siyasi parti başkanlarımıza, Milli Eğitimimize, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personellerimize, firmalarımıza teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Gece gündüz demeden çalışan personellerimize de teşekkür ediyorum.? açıklamalarında bulundu.

Daha sonra Çerkezköy Müftüsü İdris Çatmakaş`ın yaptırdığı duanın ardından yardım TIR`ı yola çıktı.  



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR