15 TEMMUZ MİLLETİN ŞANLI ZAFERİDİR!

15 TEMMUZ MİLLETİN ŞANLI ZAFERİDİR!

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili yaptığı paylaşımda, ?15 Temmuz 2016 tarihinde Devlete, Demokrasiye ve Cumhuriyete karşı yapılan hain darbe girişimidir.? dedi.

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili yaptığı paylaşımda, ?15 Temmuz 2016 tarihinde Devlete, Demokrasiye ve Cumhuriyete karşı yapılan hain darbe girişimidir.?dedi.

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Karakoç yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

?Bizim ülkemiz tarihte darbelerden çok acı çekmiş, büyük bedeller ödemiş, çok büyük sıkıntılar çekmiş bir ülkedir. Bütün bu çerçeve açısından baktığınızda tarihimizde ilk defa bir darbe girişimine karşı bütün vatandaşlarımız topyekün direnerek bunu altüst etti. Milletimiz demokrasiyi 15 Temmuz`da bütün dünyaya göstermiştir. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir! 15 Temmuz?un yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk olmak üzere şehitlerimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum?. 



CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR