KARAKOÇ: "KADINA YÖNELİK YAPILAN ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR"

KARAKOÇ:

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç, "Kadına yönelik yapılan şiddet insanlığa ihanettir" dedi.

Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç son günlerde kadına şiddet vakalarının artığını bu konuda ciddi önlemler alınması gerektiğini belirtti. Başkan Karakoç,?Ülkemizde her gün eski eşleri sevgilileri tarafından katledilen kadınları duymak, kadın cinayeti haberleri ile güne başlamak, gerçekten artık vicdanlarımızı derinden etkiliyor, artan kadın cinayetleri için bu cezalar az? dedi.

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Veysel Karakoç, üç çocuk annesi Ayşe Taşma?nın eski eşi tarafından sokak ortasında çocuğunu okula götürdüğü sırada öldürülmesi olayının ardından şiddeti önleyecek yasaların çıkartılmasının gerektiğini belirterek açıklama yaptı.

Başkan Karakoç yaptığı açıklamada; ?Ülkemizde gün geçmiyor ki kadın cinayeti haberi olmasın. Çocuğunu okula götürürken eski eşi tarafından sokak ortasında öldürülen Ayşe Taşma isimli kardeşimizde kadın vahşetinin kurbanı. Kardeşimize Allahtan Rahmet kederli ailesine de sabırlar dilerim. Bu tür katliamların son bulması bizlerin en büyük dileğidir. Umarım bu vahşeti işleyen en ağır cezayla cezalandırılır. Caydırıcı cezalar olmadıkça ne yazık ki bu tür şiddetler son bulmayacak. Bizler şiddetin her türlüsünü kınıyoruz ve şiddetler son bulana kadar da mücadele etmeye devam edeceğiz.? dedi. 



KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ