BU LOKANTANIN ADIYLA YEMEKLERİ AYNI

BU LOKANTANIN ADIYLA YEMEKLERİ AYNI

Çerkezköy`de eski BBP İlçe Başkanı Murat Yürük`ün açtığı `Ver-Ana Ev Yemeği Yiyelim` lokantası hizmete girdi...

Uzun yıllar Çerkezköy`de `Yorgancılık` yapan Murat Yürük, eşinin tavsiyesi ile mesleğini değiştirdi, ev yemekleri yapan yeni işletmesiyle dün görücüye çıktı. Yürük, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi İşcan Sokak`taki eski dükkanını ?Ver-Ana Ev Yemeği Yiyelim? lokantasına çevirdi.

EV YEMEKLERİ LOKANTASI AÇTI

 ?Ver-Ana Ev Yemeği Yiyelim? lokantasını açan Murat Yürük, bir dönem BBP (Büyük Birlik Partisi) İlçe Başkanlığı da yapmıştı. Eşi Şakire Yürük ile birlikte açtığı yeni işletmesinin bugün törenle hizmete sokan Murat Yürük`ü dostları ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yalnız bırakmadı. Öğlen saatlerinde açılışı yapılan Ver-Ana Ev Yemeği Yiyelim Lokantası`nda özellikle sulu yemekler ilçe halkının damak keyfine hitap edecek. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Yürük, baba mesleği yorgancılıktan sonra eşinin tavsiyesi ile lokanta açtığını belirterek, "Eşim Şakire Hanım`ın tavsiyesi ile işimizi değiştirdik. İnşallah hayırlısı olur. Bugün bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Vahap Akay`a ve dostlarımıza teşekkür ediyorum."diye konuştu.

BOL KAZANÇ DİLEDİ

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap AKay ise Murat Yürük`ün çocukluk arkadaşı olduğunu hatırlatarak, eski arkadaşına yeni işinin hayırlı olmasını temenni ederek, bol kazanç dileğinde bulundu.  Daha sonra okunan duaların ardından lokantanın açılış kurdelası kesildi.

Açılışı yapılan Ver-Ana Ev Yemekleri lokantasında özellikle sulu yemekler ve köfte çeşitleriyle Çerkezköylülerin damak keyfine hitap edecek.

Açılışa Belediye Başkanı Vahap Akay`ın yanı sıra başkan yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, gaziler,Türk Ocakları Çerkezköy Şube Başkanı Burak Candaş, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, çok sayıda esnaf ve davetliler katıldı.

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?