ŞAMPİYON ERGENE VELİMEŞESPOR SAHAYA İNDİ

ŞAMPİYON ERGENE VELİMEŞESPOR SAHAYA İNDİ

TFF. 2.Lig için hazırlıklara başlayan Ergene Velimeşespor önce ki gün top başı yaptı. Yeni transferlerinde katılımıyla gerçekleşen idmanda kulübün teknik direktörü Özgür Sağlam hedeflerinin geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede şampiyonluk olduğunu belirt

Tekirdağ?ımızın, Ergene?mizin gururu Ergene Velimeşespor geçtiğimiz sezon grubunda play off müsabakalarıyla şampiyonluk sevinci yaşayarak 2.Lige yükselmişti. Önümüzde ki sezon 2.Ligde mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor önce ki gün sahaya indi ve ilk idmanını yaptı.

Antremana geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşespor forması ile şampiyonluk yaşayan, Emre Yılmaz, Emre Güler, Serkan Yıldız, Baran Işık, Birol Yılmazer, Hayrullah Akyel, Raşit Yöndem, Burhan Arman, Fatih Dilek, Onat Kutay Kurt ve yeni transferler Sinan Uzun, Berkay Özçelik, Mert Er Estik, Eser Akbaş, Semih Kahraman, Gökhan Siverek, Mustafa Öztürk ve Taner Yılmaz katıldı. Bunun yanı sıra ayrıca alt yapıdan da, Aydoğan Pulluk, Kaan Akyel, Fatih Türkyılmaz ve Kaan Atakan antreman da yer aldı.

Futbolculara yeni sezonda başarılar dileyen Kulüp Başkanı Adem Memiş, Kulüp yönetimi ve başarılı antrenör Özgür Sağlam, hedeflerinin geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda şampiyonluk olduğunu belirtti.



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI