HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

İŞTE CEVABI!

İŞTE CEVABI!

Yüz yüze eğitimin 21 Eylül?de başlaması beklenirken, velilerin okulların açılacağına inancı hiç yok! Her yıl bu günlerde okul kıyafetleri satan mağazalarda adeta iğne atsan yere düşmezken, bu yıl esnaf sinek avlıyor!

KORONA?virüs salgını nedeniyle eğitim geçen yılın ikinci yarısında sekteye uğrarken, bu yılda başlayıp başlamayacağı tartışmalı. Veliler, okulların açılmayacağını düşünüyor!

Milli Eğitim Bakanlığı, 21 Eylül?den itibaren yüzyüze eğitimin başlayacağını belirtirken velilerin bu duruma pek sıcak bakmadığı görülüyor. Tekirdağ Çerkezköy`de okul kıyafeti satan esnaf şu günlerde müşteri bulmakta hayli zorluk çekiyor. Her yıl bu günlerde alışveriş yoğunluğu yaşayan esnaf, tek tük öğrenci kıyafeti satışı yapıyor. Ağustos ayı ile birlikte başlayıp ekim ayına kadar yaklaşık iki ay boyunca okul kıyafeti satan esnaf, pandemi yüzünden adeta sinek avlıyor. Bu durum velilerin okullarda eğitimin başlayacağını inanmadığını gösteriyor.

SEKTÖRÜ ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Bu arada, pandemi yüzünden sektörde zor günler yaşıyor. Esnaf, şayet pandemi yüzünden okullar açılmazsa bir ay sonra sektörün kepenk indireceğini söylüyor.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI