Tarih: 20.08.2019 08:54

VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

 Mülki İdare Amirleri Atama kararnamesi ile tayini çıkan Vali Yardımcıları ve kaymakamlar onuruna Vali Aziz Yıldırım tarafından veda yemeği düzenlendi. 
 

 Tekirdağ da görev yapmaktayken 8 Ağustos 2019 tarihinde resmi gazetede yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama kararnamesi ile tayini çıkan Vali Yardımcıları Tayyar Şaşmaz ve Şahin Aslan, Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak? ın onurlarına verilen veda yemeğine Vali Yardımcısı Doktor Abdullah Kalkan, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve eşi Gökşen Aydın, İl Jandarma Komutanı Şahin Karakaş, İlçe Kaymakamları ve eşleri katıldı. 
 

 HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

 Polis evinde düzenlenen veda yemeğinde konuşan  Vali Aziz Yıldırım ?Yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyor ve bundan sonraki görevlerinizde başarılar diliyorum? dedi.
 Konuşmanın ardından tayini çıkan Vali Yardımcıları ve kaymakamlara  Vali Aziz Yıldırm başarı belgesi takdim etti. Ardından İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın hediyelerini takdim etti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından program sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —