HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

YARDIM İSTEMEK İÇİN SOLUĞU BELEDİYEDE ALDILAR

YARDIM İSTEMEK İÇİN SOLUĞU BELEDİYEDE ALDILAR

Çerkezköy`ün Kızılpınar Mahallesi Altın İnşaat konutlarında oturan 48 dairenin iskanı bulunmadığı için elektrik sorunu yaşanıyor. Pazartesi günü TREDAŞ`ın elektriklerini keseceğini öne süren vatandaşlar, yardım istemek için soluğu Çerkezköy Belediyesi`nd

Çerkezköy`de iskanı bulunmayan 48 konut sakini elektriklerinin kesileceği endişesiyle bugün Çerkezköy Belediyesi`ne gelerek, Başkan Vahap Akay`dan yardım istedi. Ancak, Belediye Başkanı`nı olmadığı için dertlerini ancak gazetecilere anlattılar.

İSKANLARI YOK  ELEKTRİK ABONESİ OLAMIYORLAR

Bugün Çerkezköy Belediyesi önünde toplanan bir grup vatandaş, belediye başkanından elektrikleri kesileceği için yardım isteyip iskanlarının verilmesini talep etti. Ancak Belediye Başkanı Vahap Akay`ın belediyede olmaması nedeniyle görüşemediler. Kızılpınar`da Eski Çorlu Yolu Üzeri Dönmez Sokak`ta  bulunan Altın İnşaat konutlarının sakinleri olduklarını söyleyen vatandaşlar, TREDAŞ`ın elektriklerini keseceğini söyledi. İskanları bulunmadığı için kaçak elektrik kullanmak zorunda kalan konut sakinleri, "8 yıldır elektrik faturalarını aramızda para toplayarak hep ödedik. Ancak parayı toplayan şahsın ödemediği belirtiliyor. TREDAŞ şimdi bize 180 bin lira borç çıkartıyor. Ayrıca 58 bin lirada ayrı bir borç varmış. Bu paraları biz ödeyecek durumda değiliz. İskanımız yok. İskan içinde 1 milyon TL para verilecek diyorlar. Müteahhit yok, bulamıyoruz. 48 daire sahibi mağdur. TREDAŞ pazartesi gününe kadar süre verdi. Önümüzdeki pazartesi günü elektriklerimizi kesecekler. Virüs zamanında biz elektriksiz ne yaparız. Buraya Belediye Başkanı`mızdan yardım istemeye geldik. Ama başkanımız belediyede yokmuş. Daha önce başkanımız bize sizin sorununuz çözeceğim demişti. Bu yüzden bugün tekrar geldik."dedi.

Apartman sakinleri, yarın sabah 10.00`da yeniden Çerkezköy Belediyesi`ne gelerek Başkan Vahap Akay ile göreceklerini belirterek, bir süre sonra ayrıldı.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI