VALİ YILDIRIM: "HEMŞİRELERİMİZİN HEMŞİRELER GÜNÜ?NÜ KUTLUYORUM?

VALİ YILDIRIM:

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, ?Hemşirelerimiz sağlık ekibinin en önemli unsurlarından biri olarak tedavi ve bakımın uygulanmasında etkin rol oynayan, sevgi, ilgi, hoşgörü ve sabırla sağlık hizmetlerini ifa eden sağlık personelleridir.? dedi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım 12 Mayıs  Hemşireler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Vali Yıldırım Hemşireler Günü mesajında şunları kaydetti:

?Sağlık, bireylerin zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyaçlarından biridir. Bu ihtiyacı karşılayan en önemli meslek grubu içerisinde ise hemşirelerimiz yer almaktadır. Hemşirelerimiz, kişinin ve toplumun sağlığını koruma ve iyileştirmeye yardım eden, sağlık ekibinin en önemli unsurlarından biri olarak tedavi ve bakımın uygulanmasında etkin rol oynayan, sevgi, ilgi, hoşgörü ve sabırla sağlık hizmetlerini ifa eden sağlık personelleridir.

HEMŞİRELERİMİZİN VERDİKLERİ BU ONURLU HİZMET, ÖVGÜYE VE TAKDİRE ŞAYANDIR

Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu günlerde,insan sağlığını her şeyin üzerinde tutmayı ilke edinerek mesleklerini büyük bir fedakarlıkla yerine getiren hemşirelerimizin verdikleri bu onurlu hizmet, övgüye ve takdire şayandır. Hemşirelerimiz, vatandaşlarımız koronavirüs hastalığı sebebiyle hastaneye yatırıldığında vatandaşlarımızın iyileşmesi için gerekli özeni göstermektedir ancak bizi asıl koruyacak olan hastalığa yakalanmamak ve aşı sırası geldiğinde aşı olmaktır.

Hastalığa yakalanmamak için tam kapanma sürecinde tedbirlere hassasiyetle uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Maske, sosyal mesafe, el hijyeni kuralları ve diğer tedbirlere uymaya devam ederek birlikte mücadele ile koronavirüsün hayatımızdaki etkisini tamamen kıralım. Bu zor günlerimizde her zaman olduğu gibi önce insan diyerek sağlımız için yorulmadan, fedakârca emek vermeye devam eden tüm hemşirelerimize teşekkür ediyor ve tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü?nü kutluyorum.?

 

 



ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

RESİM YARIŞMALARINDA BİRİNCİ VE İKİNCİ OLDULAR

KÜLTÜR SANAT AKADEMİSİ’NDEN MUHTEŞEM KAPANIŞ