Tarih: 11.02.2020 17:00

VALİ YILDIRIM`DAN TAZİYE

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Van`da yaşanan çığ felaketi ve İstanbul`daki uçak kazasında hayatını kaybedenlerle, İdlib`te şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Vali Yıldırım mesajında şunları söyledi:

Cennet vatanımızı sınırlarımızın da ötesinde güvenliğini sağlamak, barış ve huzuru korumak için İdlib`te bulunan askerlerimizin rejim güçleri tarafından alçakca şehit edilmesi;Van Bahçesaray`da meydana gelen çığ felaketleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı`nda yaşanan uçak kazası bizleri derinden üzmüştür.Tüm bu hadiselerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehit olan Askerlerimize, Jandarmamıza, İtfaiye Görevlilerimize, Korucularımıza Allah`tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

ALLAH MİLLETİMİZİ MUHAFAZA EYLESİN

Bu gibi olaylar karşısında her zaman yekvücut olan milletimiz; inşallah bu dönemi de her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, TBMM?mizin güçlü duruşuyla, milli birlik ve dayanışma şuuruyla atlatacaktır, buna olan inancım tamdır.  Allah daha büyük felaketlerden devletimizi, vatanımızı, milletimizi muhafaza eylesin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —