VALİ YILDIRIM KAPAKLI`DA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ YILDIRIM KAPAKLI`DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Aziz Yıldırım, sağanak yağıştan olumsuz etkilenen Kapaklı`da da incelemelerde bulundu.

Sağanak yağış sonrası ilçelerde incelemelerde bulunan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Saray`dan sonra Kapaklı`ya geçerek, burada da bir dizi inceleme ve temasta bulunarak bilgiler yetkililerden bilgi aldı.

HÜKÜMET KONAĞINDA DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali Aziz Yıldırım, Kapaklı?da aşırı yağış nedeniyle yaşanan selden zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu. Vali Yıldırım, yaşanan sağanakta zarar gören noktalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. Vali Yıldırım, ilçedeki derelerin son durumuna baktıktan sonra yapımı devam eden  Kapaklı Ravza Cami ve Külliyesi`ni ziyaret etti. Ardından yapımında sona gelinen Kapaklı yeni Hükümet Konağı`nda incelemede bulunan Vali Yıldırım, binanın bir an önce hizmete açılması için ivedilikle eksikliklerinin giderilmesi talimatını verdi. Buradaki incelemesinin ardından yaşanan sağanak yağış ile ilgili açıklamada bulundu.

KALICI ÇÖZÜM...

Vali Yıldırım, yaptığı açıklamada, aynı manzaraların tekrar yaşanmaması için kalıcı çözümler bulacaklarını ve çalışmaların başlatılacağını söyledi. Yaşanan sel olayından dolayı tüm Tekirdağlı hemşehrilerime geçmiş olsun diliyorum. Olağan üzeri bir yağış yaşandı. Özellikle Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerimizde bu yağışın olumsuz etkileri daha çok görüldü. Biz bununla ilgili hem Karayollarına, hem Devlet Su İşlerine, hem Tarım ve Orman Müdürlüğümüze hem de Büyükşehir Belediyesi`ne gerekli talimatları vererek aynı olayın tekrar yaşanmaması için neler yapabiliriz bunun çalışmasını yapacağız. Kul olarak biz tedbir almakla yükümlüyüz. İnşallah bir daha bu tür doğal afetleri en az hasarla atlatacağız." dedi.

Vali Yıldırım?a Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı  Kıd. Albay Osman Kılıç, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal eşlik etti.



Anahtar Kelimeler: