Gündem

Gündem Haberleri

VALİ`DEN MUHTARLARA TAVSİYE

VALİ`DEN MUHTARLARA TAVSİYE

31 Mart Yerel Seçimleri`nin ardından seçilen muhtarlarla buluşmalarını sürdüren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, bu kez Çerkezköylü muhtarlarla bir araya geldi. Yıldırım, muhtarlara dernek kurma tavsiyesinde bulundu.

Vali Aziz Yıldırım, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri?nde seçilerek mazbatasını alan muhtarlarla Çerkezköy?de bir araya geldi.

Toplantıya Vali Yıldırım?ın yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutan V. Albay Haşim Göksel, İdare ve Denetim Müdürü Aysel Erkmen, İlçe Müdürleri ve Muhtarlar katıldı.

KAYMAKAM ABBAN MUHTARLARI BİLGİLENDİRDİ
Toplantıda ilk olarak muhtarlara mevzuat ve Muhtar Bilgi Sistemi ile ilgili Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından eğitim verildi.

DERNEK KURUN TAVSİYESİNDE BULUNDU

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım, ? Muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. 2014 yılından önce köylerin tüzel kişilikleri vardı. Büyükşehir Yasası ile köyler mahalle olunca tüzel kişilikleri kalmadı. 2014 yılından önce muhtar olan bazı arkadaşlarımız tüzel kişiliklerinin tekrar gelmesini istiyorlar. Çünkü kendi bütçeleri vardı, yardımcı alabiliyorlardı. Şimdi bunları yapamıyorlar. Bu yüzden mahalle muhtarlarımıza birtakım ihtiyaçlarınızı gidermek için dernek kurmalarını tavsiye ediyorum.? dedi.

Ardından muhtarlar söz alarak mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Yıldırım?a ilettiler.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?