VALİ AZİZ YILDIRIM FİDAN DİKME ETKİNLİĞİNE KATILDI

VALİ AZİZ YILDIRIM FİDAN DİKME ETKİNLİĞİNE KATILDI

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım 11 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 11.11?de 81 il ve 922 ilçede eşzamanlı olarak düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı.

Tekirdağ Valisi  Aziz Yıldırım, ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarını arttırmak, toplumda çevre konusunda farkındalığı yükseltmek amacıyla öğrencilerin, belediyelerin, askeri birliklerin, kamu kurumlarının, sivil toplum örgütlerinin ve toplumun tüm kesimlerinin katılımı ile,  11 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 11.11?de 81 il ve 922 ilçede eşzamanlı olarak düzenlenen fidan dikme etkinliğine katıldı.

Etkinlikte saatler 11.11?i gösterdiğinde, COVİD-19 pandemisiyle ilgili korunma tedbirlerine  riayet  edilerek Vali Yıldırım, protokol üyeleri, çok sayıda vatandaş ve öğrencinin katılımıyla yüzlerce fidan dikildi.

`11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü`  kapsamında Tekirdağ`da 12 yerde fidan dikim etkinliği yapıldı. Ayrıca pandemi nedeniyle etkinlik alanlarına gelemeyen vatandaşlara bahçelerine fidan dikebilmeleri için Orman İşletme Müdürlüğü ve Orman İşletme Şefliklerinde 6 bin adet (ceviz,badem ve dut) fidan dağıtılacağı belirtildi.

 

 



BÜYÜKYONCALI’DA ÇİBÖREK ŞENLİĞİ COŞKUSU

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI