VALİ YILDIRIM KARANTİNA ALTINA ALINAN MAHALLEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ YILDIRIM KARANTİNA ALTINA ALINAN MAHALLEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, koronavirüs yüzünden karantinaya alınan Saray`ın Yuvalı Mahallesi`nde incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 4 kişinin korona virüs testinin pozitif çıkması sonucu karantina altına alınan Saray ilçesi Yuvalı Mahallesi`nde incelemelerde bulundu.

Saray ilçesi Yuvalı Mahallesi`nde yaşayan bir aileye İstanbul?dan ziyarete gelen yakınlarının testlerinin pozitif çıkması üzerine yapılan testlerde 4 kişilik ailenin korona virüs testi pozitif çıkmış ve ardından mahalle Salı günü Tekirdağ Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile karantinaya alınmıştı. Giriş çıkışların kapatıldığı mahalleye Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım bugün ziyaret gerçekleştirdi. Saray Kaymakamı Adnan Tezcan ile birlikte mahalleye gelen Vali Yıldırım, burada Jandarma Komutanlığı, Sağlık Müdürlüğü ve Vefa Sosyal Destek ekiplerinden bilgi aldıktan sonra mahalleden ayrıldı.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

YILBAŞI PASTASINDAN ALTIN ÇIKINCA ŞAŞIRDI

TEKİRDAĞ’DA YILBAŞI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI

SERALARDA MODERN ÜRETİM: TONLARCA SALATALIK VE SÜS BİTKİSİ ÜRETİMİ

TEKİRDAĞ’DA BALIKÇILARA YÖNELİK DENETİM VE BİLGİLENDİRME ÇALIŞMASI

VALİ RECEP SOYTÜRK’TEN REGAİP KANDİLİ MESAJI