17 AĞUSTOS`UN YILDÖNÜMÜNDE DEPREME DİKKAT ÇEKİLDİ

17 AĞUSTOS`UN YILDÖNÜMÜNDE DEPREME DİKKAT ÇEKİLDİ

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 17 Ağustos Marmara Depreminin Yıldönümü nedeniyle Valilik önünde Afet ve Acil Durum Çantasının tanıtımı yapıldı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım?ın katılımıyla  İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 17 Ağustos Marmara Depreminin Yıldönümü nedeniyle Valilik önünde Afet ve Acil Durum Çantasının tanıtımı yapıldı. Etkinlikler kapsamında Marmaraereğlisi, Süleymanpaşa ve Çorlu ilçelerinde de stant açılarak vatandaşlara Afet ve Acil Durum Çantası tanıtılarak Depremlerde Afet ve Acil Durum çantasının önemine dikkat çekildi. Bunun yanında stantları ziyaret eden vatandaşlara maske-mesafe ve temizlik kurallarına dikkat çekmek amacıyla maske dağıtımı yapıldı.

VATANDALARA BİLGİLENDİRME YAPILIYOR

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü`nün standını ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım, "Ülkemiz deprem riski yüksek bir coğrafyaya sahip. Her an depreme ve benzeri afetlere hazır yaşamak zorundayız. Bu bilinci tüm vatandaşlarımızda oluşturarak, depremde meydana gelebilecek  can kaybının önüne geçmeliyiz. Bu konuda AFAD yetkililerimiz hem stantta hem de internet ortamında AFAD?ın gönüllülük sistemi üzerinden vatandaşlarımıza gerekli eğitimler ve bilgilendirmeleri yapılıyor" dedi.

 



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI