VALİ YILDIRIM ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ SİTESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ YILDIRIM ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ SİTESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım beraberinde heyetle birlikte Tekmüskoop orta ölçekli sanayi sitesinde incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Tekmüskoop orta ölçekli sanayi sitesinde incelemelerde bulundu.

Vali Aziz Yıldırım beraberinde MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, MÜSİAD Üretim ve Ticaret Pazarlama Üst Kurul Başkanı Oktay Dede ve MÜSİAD Yerel Üst Kurulu Başkanı Ahmet Şekerli ile birlikte Ergene ilçemiz Velimeşe Organiz Sanayi Bölgesinde yapımında sona gelinen Türkiye?de bir ilk olan Milli Üretim Üssü ?orta ölçekli sanayi siteleri? konseptinde yapılan projelerin ilkini temsil eden Tekmüskoop, 65 adet imalathane 11 adet ticari işletme ve 1 adet çok amaçlı konferans salonundan oluşan, Altyapısı ve inşaat standartları ile de günümüz sanayi siteleri anlayışına yeni bir seviye ve standart getiren Tekmüskoop orta ölçekli sanayi sitesinde incelemelerde bulundu.

Vali Yıldırım, Orta Ölçekli Sanayi Siteleri Kurma Projesinin Sahibi MÜSİAD Genel Başkanı  Abdurrahman Kaan?a ve diğer yetkilere teşekkür etti.