BAŞKAN AKAY`IN KAYINPEDERİ ORHAN ÇAKIR SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

BAŞKAN AKAY`IN KAYINPEDERİ ORHAN ÇAKIR SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın kayınpederi Orhan Çakır, dün görev yaptığı belediye önünde düzenlenen törenin ardından ikindi vaktinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Bodrum?dan İzmir?e giderken ambulansta fenalaşarak kalp krizi geçiren ve Milas?ta tedavi altına alındığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın eşi Güliz Akay`ın babası  Orhan Çakır, Muğla Belediye Başkanı olarak 10 yıl görev yaptığı belediye önünde saat 17.00`da düzenlenen ve duygusal anların yaşandığı törenin ardından eski mezarlığa defnedildi.

Çakır`ın cenazesi saat 16:30`da evinden alınarak Muğla belediye başkanı olarak 10 yıl görev yaptığı belediye önüne getirildi. Törene Orhan Çakır`ın ailesi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ile birlikte CHP`li belediye başkanları, Dönemin Muğla Valisi Cemil Serhatlı, Aydın Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay, CHP geçmiş dönem ve şimdiki milletvekilleri, CHP il ve ilçe yönetimleri, sevenleri, partililer, STK temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, "Orhan Abi`yi aktif siyasete başladığım gençlik yıllarımızdan beri tanıyorum. O Partimizde çok önemli görevlerde bulunmuş, daha sonrasında Muğla Belediye Başkanı seçilerek, 2 dönem Belediye Başkanlığı yapmış çok değerli bir büyüğümüzdü. Muğla halkı Orhan Başkanımı çok severdi. Gülümseyen yüzü, sıcak, samimi ve babacan tavrı her zaman Muğla halkının takdirini toplamıştır. İyi günde, kötü günde insanları hep arardı. Hastalıkta, sağlıkta bir Belediye Başkanından öte, bir ağabey bir dost gibi kimseyi ayırt etmeden halini hatırını sorar, yapabileceği bir şey varsa inanın yapardı."dedi.

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ise, "Başımız sağolsun. Hepimiz faniyiz ve birgün hepimiz bu dünyayı terkedeceğiz. 10 yıl süreyle belediye başkanlığı yapmış Orhan Bey, parti içinde aldığı görevlerin dışında halkla çok özel ilişkileri var. Kendisine has, samimi, dobra, ona has tavırlarıyla çok farklı kesimlerden hepsinin Orhan Bey ile yaşanmışlıkları var. " diye konuştu.

Törende bir konuşmada Orhan Çakır`ın damadı olan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, gerçekleştirdi. Akay, acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Çakır`ın cenazesi düzenlenen törenin ardından ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılınarak, şehir eski mezarlığına defnedildi.



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM