ÇERKEZKÖY`DE İNTİFADA....

ÇERKEZKÖY`DE İNTİFADA....

Çerkezköy`de Cumhuriyet Başsavcılığı`nın soruşturma başlattığı Belediye Geçici Hayvan Barınağı ile ilgili olarak hayvanseverler intifada başlattı. Belediye Başkanı Vahap Akay`a onlarca hayvansever açık açık `hayvan ölümlerine dur de` şeklinde davette bul

Çerkezköy`de Belediye Geçici Hayvan Barınağı krizi yaşanıyor. Cumhuriyet Başsavcılığı`nın soruşturma başlattığı hayvan barınağı ile ilgili hayvan severlerden şiddetli bir şekilde intifada başlatıldı. Hayvan severler sert bir dille Belediye Başkanı Vahap Akay`dan `Hayvan ölümlerini durdur` şeklinde çağrı yaptı.

BELEDİYE BAŞKANI AKAY`A ÇAĞRI

Çerkezköy`de hayvan barınağı krizi yaşanıyor. Sokak hayvanlarının ölümlerine neden oldukları ve sokak hayvanlarına kötü muamele yapıldığı gerekçesiyle hayvanseverlerin hedefine oturun Belediye`nin Geçici Hayvan Barınağı ile ilgili ilginç bir gelişme yaşanıyor. HAYKONFED (Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu) ve MARMARAFED (Marmara Hayvan Hakları Federasyonu) açık açık Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`a seslendi. Belediye Başkanı Akay`a `Hayvan ölümlerine son vermilmesi` çağrısında bulunan hayvan hakları savunucu federasyonları tepkilerini tüm Türkiye genelindeki hayvan severlere ait sosyal medya hesaplarından paylaşmaya başladı. Onlarca hayvan sever bir saat içinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`a, `Hayvan ölümlerine son ver` çağrısında bulundu.

İŞTE HAYVAN SEVERLERİN ÇAĞRISI

Hayvanseverlerin sosyal medya hesaplarından başlaştığı çağrıda şunlar yer alıyor:

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay katliama `DUR` de!
Barınaktaki `Ölü köpekler`  için
Belediye Veterineri ``5 Köpeği kendisinin öldürdüğünü``, diğerlerinin `gün içinde ölenler` olduğunu söyledi!
Görevlilerin gönüllülere `Kancık` diye hakaret edip,
Giriş yasağı koyduğu Çerkezköy Barınağı`nda
Açlık, hastalık ve ölüm var!
Çerkezköy Barınağında kısırlaştırma yok ama toplama var!
Çerkezköy Belediyesi 2018 yılında sadece 190 kedi köpek kısırlaştırarak, günde 1 kısırlaştırma bile yapmamış.
Oysa 3 bin 600 köpek kısırlaştırılmalıydı.
Toplanan köpekler Nerede?
Başkan Vahap Akay katliama dur de!!u

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI

Bu arada, geçtiğimiz hafta Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı Çerkezköy Hayvan Barınağı ile ilgili soruşturma başlatmıştı. Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci`nin bizzat ilgilendiği hayvan ölümlerine ilişkin iddialarla ilgili soruşturma sürerken, hayvan severlerden önemli delil ve belgelerin soruşturma savcılığına sunulduğu belirtiliyor. Bu arada, Çerkezköy hayvan barınağında geçen yıl kasım ayında 30 ile 50 arasında hayvanın itlaf edildiği iddia ediliyor. Bu süreçle ilgili görüntülerin de soruşturma kapsamında ilgili savcılığa sunulduğu belirtilirken, hayvan ölümlerine neden olan kişilerin gerekli cezaları alması isteniyor.



Anahtar Kelimeler:

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ