HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

İŞTE AKAY`IN VAATLERİNDEKİ OTOPARK PROJESİ

İŞTE AKAY`IN VAATLERİNDEKİ OTOPARK PROJESİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın, medyada `Prestij projesi` olarak sunulan Meydan ve Yeraltı Katlı Otopark Projesi ile ilgili salı günü düzenlediği basın toplantısındaki açıklamaları bomba etkisi yaptı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın salı günü yaptığı basın açıklaması bomba etkisi yaptı! Henüz bir yıl bile üzerinden geçmeyen seçim vaatleri arasındaki Yeraltı Katlı Otopark Projesi`nin henüz kaç kat olacağına karar veremeyen Başkan Akay, ilginç bir şekilde sobelendi. Başkan Akay, seçim öncesi vatandaşlara 3 kat sözü verdiği proje için `Zemin etüdünden sonra kaç kat yapacağımıza karar vereceğiz."dedi.

PROJEYİ BÜYÜKŞEHİR YAPACAK ÜST YAPI DÜZENLEMELERİNİ ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ

Salı günü basın açıklaması yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, medyada `Prestij projesi` olarak sunulan Yeraltı Katlı Otopark Projesi ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Akay, 8 Ocak`ta TESKİ ve Büyükşehir Fen İşleri ile Büyükşehir Etüt Proje Dairesi ile ortak bir çalışma yaptıklarını hatırlatarak bu çalışmayla birlikte Yeraltı Katlı Otopark Projesi`nin de hazırlıklarının başladığını anlattığı açıklamalarında "Meydan altı projesi Büyükşehir tarafından projelendirilecek ve üst yapıdaki düzenlemeleri de Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak. 2021?in mart ayında işe başlama hedefi ile toplantılara başladık.?dedi.

ZEMİN ETÜDÜNDEN SONRA KAÇ KAT OLACAĞI BELİRLENECEK

Hafta başında Çerkezköy Meydanı`nda zemin etüdü çalışmalarına başlanılan proje ile ilgili açıklamalarının devamında ilginç bir çıkış yapan Akay,  meydan altı otoparkı için zemin etüt çalışmasını Çerkezköy Belediyesi olarak yaptıklarını belirtirken, "Onlar da bir avam projeye başlayacak, sonra esas proje başlayacak. Zemin etüt durumuna göre otoparkın kaç kat yapılabileceğini tespit edeceğiz."dedi.

OYSA ÜÇ KAT DEMİŞTİ

Basın açkılamasında kaç kat olacağına zemin etüdünden sonra karar vereceklerini açıklayan Başkan Akay, henüz 1 yıl geçmeden seçim vaatlerini unuttuğu ortaya çıktı. Akay, 31 Mart öncesinde hazırlattığı `2019-2020 Projelerimiz` adlı kitapçıkta Meydan Altı Otopark`ı başlığıyla gösterilen projede 3 kat sözü verdiği görülüyor. 1-2-3 diye numaralandırılan bölümlerde, otoparkın açıkça 3 kat olarak gösterilmesine rağmen Akay`ın "zemin etüdünden sonra kaç kat olarak yapılacağına karar vereceğiz."demesi şaşkınlık yarattı.

 



ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI