VAHAP AKAY İMARDA BAŞA DÖNDÜ

VAHAP AKAY İMARDA BAŞA DÖNDÜ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk belediye başkanı seçildiği 2014`te görevden aldığı İmar Müdürü Esra Hasanoğlu`nu 6 yıl sonra yeniden göreve getirdi.

Çerkezköy Belediyesi`nde haftanın gündemi İmar Müdürlüğü`nde yaşanan değişim oldu. Belediye Başkanı Vahap Akay, 2014 yılında ilk kez belediye başkanı olduktan sonra görevden aldığı İmar Müdürü Esra Hasanoğlu`nu 6 yıl sonra yeniden aynı göreve getirdi.

BİR AY OLMADAN GÖREVDEN ALMIŞTI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk döneminde görevden aldığı İmar Müdürü Esra Hasanoğlu`nu ikinci kez belediye başkanı seçildikten sonra yeniden göreve getirdi. 2014 yılının mart ayında belediye başkanlığı görevine seçilen Vahap Akay, nisan ayı içerisinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nde görev değişikliği yapmıştı. İmar Müdürü  Esra Hasanoğlu`nu görevden alırken yerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü`nden Nazan Uysal`ı atamıştı. Esra Hasanoğlu ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü`ne gönderilmişti. Çevre ve Kontrol Müdürlüğü`nde görevli olan Esra Hasanoğlu, yeniden İmar Müdürlüğü görevine döndü.

SEÇİMİN ARDINDAN GÖREVDEN ALMALAR BAŞLADI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 2019 yılında yapılan yerel seçimlerin ardından ikinci kez koltuğa otururken, İmar Müdür Vekili ve Plan Proje Müdürü Uğur Er`i görevden aldı. Akay`ın, mazbatasını alır almaz yapılan bu değişikliğin ardından da ikinci dönemin ikinci ayında  `Dolandırıcılık` olayı patlak vermişti. Başkan Akay, İmar, İskan, Emlak ve Muhasebe servislerini kapsayan dolandırıcılık olayının ardından Plan Proje Müdürlüğü`ne İstanbul Beylikdüzü Belediyesi`nden Selma Bulut`u getirdi. Kısa bir süre sonra İmar Müdürlüğü görevini de Selma Bulut`a veren Başkan Akay, aradan 7 ay geçerken yeni bir atama yaptı. Geçtiğimiz günlerde İmar Müdürü Selma Bulut ile yollarını ayıran Başkan Akay, 6 yıl önce görevden aldığı Esra Hasanoğlu`na yüzünü döndü.

SALI GÜNÜ İŞ BAŞI YAPTI

Başkan Akay`ın daha önce görevden aldığı Esra Hasanoğlu, İmar Müdürlüğü`ndeki görevine bu hafta salı günü başladı. İlk mesaisini yapan Hasanoğlu`nun ardından Selma Bulut`un ise izinini tamamladıktan sonra Çerkezköy Belediyesi`nden ayrılacağı belirtildi.



Anahtar Kelimeler: