BELEDİYE KULÜBÜN KİLİDİNİ DEĞİŞMİŞ!

BELEDİYE KULÜBÜN KİLİDİNİ DEĞİŞMİŞ!

Çerkezköy 1911 Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş Belediye`ye iki ayrı dilekçe verdi ancak cevap alamadı. Kulüp, lige katılma parasını yatırmasına rağmen, Federasyona karşı diğer sorumluluklarını yerine henüz getiremedi çünkü Çerkezköy Belediyesi tesisl

Çerkezköy Belediyesi Çerkezköy 1911 Doğanspor Kulübü`nün bugüne kadar kullandığı belediyeye ait tesislerin kilitlerini, kulüp yöneticilerinin bilgisi dışında değiştirdiği ortaya çıktı. Kulüp, içerdeki dernekler masasına sunması gereken resmi evraklarını dahi alamıyor. 

DİLEKÇELERE CEVAP ALAMADI

Çerkezköy Belediyesi tarafından 1911`in yaklaşan yeni sezon öncesinde federasyona bildirmesi gereken stat  ve tesis yerlerini bugüne kadar bildiremezken Kulüp Başkanı Kazım Asbaş`ın da verdiği dilekçelere henüz bir cevap verilmedi. Başkan Asbaş, dilekçenin birinde Bölgesel Amatör Lig`de mücadele edecek kulübün geçmiş yıllarda olduğu gibi belediye tarafından desteklenip desteklenmeyeceğini sorarken diğer dilekçesinde ise kulüp binasının kilitlerinin kimin tarafından değiştirildiğini sordu. Asbaş geçen ve önceki ay verdiği dilekçelerde ilginç konuları dile getirdi.

LİGE KATILABİLME ADINA

Çerkezköy 1911 Doğanspor Külübü Başkanı Kazım Asbaş,  Çerkezköy Belediyesi`ne verdiği dilekçede, "2019-2020 Futbol Sezonu`nda ilçemizi Bölgesel Amatör Ligi`nde tek temsil edecek olan kulübümüzün daha önceki yıllarda Çerkezköy Belediyesi tarafından sağlanmış olan imkanlara ihtiyacı vardır. Lige katılabilmemiz adına bu imkanların kulübümüze sağlanması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim."dedi.

Asbaş, dilekçesinde 7 başlıkta talepte bulunurken, bunları şöyle sıraladı:

1- Fatih Mah. Şehit Teğmen Akın Akın Cad. No:4/1 adresinde bulunan Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Tesisleri`nin kulübümüze tahsis edilmesi.

2- Antrenman ve maçlarımız için kullanacağımız Mustafa Uğraş Stadı`nın kulübümüze tahsis edilmesi.

3- Antrenman ve maçlarımız için gerekli ulaşımın sağlanması.

4- Futbol takımımızın yemek ihtiyacının karşılanması.

5- Futbol takımımız deplasman giderlerinin karşılanması.

6- Futbol takımımız için gerekli malzeme temininin karşılanması. (Forma, eşofman ve entrenman malzemesi)

7- Futbol takımımız için kamp temininin karşılanması (Sezon başı ve sezon ortası)

ÇAY BAHÇESİ YA DA OTOPARK GELİRİ...

Dilekçede ayrıca kulübün borçlarını ödeyebilmesi için belediyeye ait çay bahçesi ya da otopark gibi gelir getirici bir tahsiste bulunulmasını da isteyen Kazım Asbaş, "Kulübümüzün 2018-2019 Futbol Sezonu`ndan birikmiş olan yaklaşık 600 bin TL borcu bulunmaktadır. Bu borcumuzu ödeyebilmemiz adına Çerkezköy Belediyesi bünyesinde bulunan herhangi bir gelir getirici destek (Çay bahçesi, otopark vb.) veya yön gösterilecek herhangi bir kurumdan destek sağlanması hususunda gereğini bilgilerinize arz ederim."dedi.

KULÜP KİLİDİNİ KİM DEĞİŞTİ?

Başkan Asbaş ikinci dilekçede ise kulübün kapı kilitlerinin değiştirildiğini hatırlatırken, bunun kimin tarafından yapıldığını sordu. Asbaş, dilekçesinde şunlara yer verdi: "Saray Belediye Spor ile 18/05/2019 tarihinde oynanacak u16 müsabakası için alt yapı sorumlularımız tarafıdan spor kulübümüzün formaları alınmaya gidildiğinde Başkanlığınıza ait bulunan ve yıllardır tarafımızca sportif faaliyetler kapsamında kullanılan tesislerin kapılarının kilitlerinin değiştirilmiş olduğu fark edilmiştir. Kilitlerin değiştirildiğine yönelik olarak spor kulübümüze sözlü ya da yazılı olarak herhangi bir bildirim olmaması nedeniyle spor kulübümüzün farmaları ve diğer ekipmanlarımız tesislerden alınmamış olup, bu durum sporcularımızın ve kulübümüzün mağduriyetine neden olmuştur."

Dilekçede ayrıca olağan genel kurul toplantısını da kulüp anahtarları değiştirildiği için ikinci genel kurul toplantısını yapamadıklarına yer vererek, "Kapı kilitleri değiştirilmiş olması ve başkanlığınızca toplantı gün ve saatinde tesis kapılarının açtırılmamış olması nedeniyle toplantıya gelen spor kulübü üyelerimiz geri dönmek zorunda kalmıştır. Bu nedenle olağanüstü genel kurul toplantımız yapılmamıştır."dedi.

Asbaş`ın dilekçesi şöyle sona eriyor: "Tesis kilitlerinin değiştirilmesi işlemi Başkanlığınız bilgisinde yapılıp yapılmadığı eğer Başkanlığınız bilgi ve emirleri doğrultusunda yapıldı ise gerekçesinin tarafımıza bildirilmemesini, Dernekler masası tarafından denetlenecek olan kulübümüzün tesislerinizde bulunan evrak ve malzemelerinin resmiyetle tarafımıza verilmesi hususunda gereğinin yapılmasını Başkanlığınızdan arz ve talep ederim.30.05.2019"

İşte bu iki dilekçeye Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,  bugüne kadar herhangi bir cevap vermedi.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?