Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

Tekirdağ Polisi, Çorlu`da uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak düzenlenen operasyonda,8 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince  Hıdırağa Mahallesi`nde yer alan 6 ikamet ile bir iş yerinde yapılan aramada, 8 kişi gözaltına alındı.

Polis ekiplerince, yapılan aramalarda satışa hazır halde toplam 30 fişek kokain, 200`ü aşkın uyuşturucu nitelikli hap, satışa hazır halde fişeklenmiş olarak bonzai olarak da bilinen sentetik kannabinoid, 5 adet av tüfeği, 2 adet tabanca, av tüfeği ve tabancalara ait mermiler, elektronik kumar makinesi ve çeşitli malzemeler ele geçirildi.
18 YAŞINDAN KÜÇÜKLER VAR
Yapılan arama sonucunda, 6`sı 18 yaşından küçük olmak üzere toplamda 12 şüpheli polis ekiplerince yakalandı. Yakalanan şüphelilerden 8`i nöbetçi Cumhuriyet Savcısı`nın talimatına istinaden gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında uyuşturucu madde ticareti, 6136 SKM ve hırsızlık malı satın almak gibi suçlardan yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.



KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ