Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

TÜRK MASALLARI TAKVİM OLDU

TÜRK MASALLARI TAKVİM OLDU

Çorlu Atatürk İlkokulu öğrencileri `Türk Masalları Uyanıyor` eTwinning Projesi kapsamında yeni ufuk açtılar. Öğrenciler, `Türk Masalları Uyanıyor 2021` takvimi yaptı.

Çorlu Atatürk İlkokulu öğrencilerinin yaptığı `Türk Masalları Uyanıyor 2021` takvimi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan`a takdim edildi.

Atatürk İlkokulu 3/E sınıf öğretmeni ve öğrencileri tarafından yürütülen `Türk Masalları Uyanıyor` eTwinnig Projesi final ürünü olarak `Türk Masalları Uyanıyor 2021 Takvimi`  tasarlandı. Takvimin her sayfası Türk Masalları ile süslendi. Ayrıca QR kodlar ile masalların anlatımı ve dramaları sayfalarda yer aldı. Atatürk İlkokulu Müdürü Kadir Çakır, Müdür Yardımcısı Nuray Karagöz ve Betül Yıldırım Gül ile `Türk Masalları Uyanıyor` eTwinning Projesi Koordinatör Öğretmeni Seda Tuncular, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan`ı makamında ziyaret ederek, öğrencilerin yaptığı final ürününü takdim etti.

ETWİNNİNG PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI

Milli Eğitim Şube müdürlerine de takdim edilen Türk Masalları Uyanıyor 2021` takvimi projesi kapsamında öğrenciler derleme Türk masallarını önce öğretmenlerinden dinledi ardından bu masalların drama çalışmasını yaptı. Projeye katılan öğrenciler Arda Buğra Solak, Nisanur Bilgin, Defne Bilgi, Ömer Faruk Sarı, Hasgül Yekta Onur, Hüma Uzunosmanoğlu, Mustafa Kurt ve İbrahim Yurtsever masalın drama çalışmasıyla göz doldurdu. Kuklaları, resim sergileri ve çocuklarının emekleri ile masal anlatma geleneğinin canlandırmasına tüm güçleri ile destek veren velileri ile Atatürk İlkokulu 3/E sınıfı öğrencileri bir eTwinning projesini daha başarı ile tamamladı.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ