EĞLENCE GECESİ PLANLADILAR AMA MEVLİD OKUTACAKLAR

EĞLENCE GECESİ PLANLADILAR AMA MEVLİD OKUTACAKLAR

Çerkezköy Turhal İlçesi ve Köyleri Derneği, 1. Birlik ve Beraberlik Gecesi`nde İdlib`te şehit olan 33 askerimiz için Mevlid-İ Şerif okutacak. Bugün 19.00`daki program dernek binasında gerçekleştirilecek.

Çerkezköy Turhal İlçesi ve Köyleri Derneği, bugün şehitlerimiz için mevlid okutacak. Dernek binasındaki mevlid akşam 19.00`da başlayacak.

BİRLİK VE BERABERLİK GECESİNDE MEVLİD OKUNACAK

Çerkezköy`de kısa bir süre önce kurulan Tokat`ın Turhal ilçesinden gelen vatandaşların kurduğu Turhal İlçesi ve Köyleri Derneği bugün (Pazar) akşam 19.00`da düzenleyeceği 1. Birlik ve Beraberlik Gecesi`ni Mevlid-i Şerif Programı`na dönüştürdü. Tüm Türkiye`yi yasa boğan İdlib`te şehit olan 33 askerimizin ardından daha önce tarihi belirlenen geceyi iptal etmek yerine mevlid-i şerif programına dönüştüren Turhal İlçesi ve Köyleri Derneği Yönetimi, tüm Çerkezköylüler`i mevlid ve Kur`an-ı kerimin okunacağı geceye davet etti.

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kosvalı Sokak Numara 23`teki dernek binasında düzenlenecek program akşam saat 19.00-23.00 arası gerçekleştirilecek.

 

DERNEĞİN BASTIRDIĞI İLK DAVETİYE



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL