HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BBP`DEN AK PARTİ`YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BBP`DEN AK PARTİ`YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demircan`ın hediye olarak baklava getirmesi, ziyarete damgasını vurdu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Turan Demircan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş`a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Demircan`ın ziyaret nedeniyle getirdiği baklava olay oldu.

BAKLAVAMIZI ALIP GELDİK!

İki hafta önce AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine getirilen Kamil Çetintaş`a hayırlı olsun ziyaretleri sürerken ilginç bir ziyaret gerçekleşti. Çetintaş`a hayırlı olsuna gelenlerden BBP İl Başkanı Turan Demircan`ın hediye olarak baklava getirmesi, ziyarete damgasını vurdu. Beraberinde BBP Çerkezköy eski ilçe başkanlarından ve son yerel seçimlerde Çerkezköy Belediye Başkan Adayı olan Yılmaz Bulut ile birlikte Kamil Çetintaş`ı ziyaret eden Demircan, fotoğraflar çekilirken, bir tepsi baklavayı hediye olarak sundu. Demircan, "Baklavamızı alıp geldik."dedi.

KONGRELER TARİHLERİNİ AÇIKLADILAR

Ziyaret sırasında bir süre sohbet eden Demircan ve Çetintaş gazetecilerin soruları üzerine partilerinin kongre tarihleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. AK Parti Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığına getirilen Kamil Çetintaş, bu ayın 26`sında ise ilçe kongresini yapacaklarını belirtti. Çetintaş, "15 gün sonra kongremiz olacak. 26 Eylül`de. Tabii pandemi nedeniyle çok fazla dışarıdan davetlimiz olmayacak. Sadece delegeye yönelik bir kongre gerçekleştireceğiz."açıklamalarında bulundu.

 BBP İl Başkanı Turan Demircan ise geçen hafta Marmaraereğlisi`nde kongre yaptıklarını belirttiği açıklamasında, "20 Eylül`de Kapaklı ve Çorlu ilçe kongrelerimizi yapacağız. 27 Eylül`de ise Ergene ve Çerkezköy kongrelerimiz olacak. Ayın 4`ünde ise İl kongremiz olacak."dedi.

BAKLAVA YAZISI DOĞRULANDI

Ziyaret sırasında kongrelerle ilgili açıklamaların ardından hediye olarak getirilen baklava sohbet konusu oldu. Daha önce Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`in 25 Ağustos tarihli yazısında gündeme getirdiği Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın geçtiğimiz Kurban Bayramı`nda tüm siyasi partilere baklava gönderirken, BBP`ye göndermemesi birinci ağızdan doğrulandı.

AYRIMCILIK YAPILMASI SIKINTI

Baklavayla gelen BBP İl Başkanı Turan Demircan`a, yönelik Çetintaş`ın "Şu tatlının serüvenini anlatında duyalım. Başkan bütün siyasi partilere, meclis üyelerine yollamış ama Büyük Birlik Partisi`ne gitmemiş diye biz duyduk." demesi üzerine yaşananlar doğrulandı. `Nasip olmadan dayak bile yenmiyor.`diyerek espriyle anlatmaya başlayan Demircan, "Öyle bir olay oldu mu? Oldu. Tabii ki insan olarak üzülüyorsun. Ayrımı olması sıkıntı. Yoksa onun haricinde baklava ne olur ki. Ayrımcılık olmamalı. "diye konuştu.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI