TURAN DEMİRCAN İSTANBUL`U BİLE GEÇTİ

TURAN DEMİRCAN İSTANBUL`U BİLE GEÇTİ

BBP Tekirdağ İl Başkanlığı üye kayıtlarıyla Türkiye birincisi oldu. Üye kayıtlarından sorumlu Genel Merkez MKYK Üyesi Ahmet Hocaoğlu, Mayıs ayı itibariyle Tekirdağ`ın birinci, Şanlıurfa`nın ikinci İstanbul`un ise üçüncü sırada yer aldığını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Tekirdağ`da üye kayıtlarıyla rekora koşuyor. Ocak ayından beri son 5 ayda üye sayısını 4 kat artıran BBP Tekirdağ İl Başkanlığı`nı tebrik eden partinin üye kayıtlarından sorumlu Genel Merkez MKYK Üyesi Ahmet Hocaoğlu,  Türkiye`deki ilk üç sırayı açıkladı. Buna göre Tekirdağ birinci sırada yer alırken, ikinci sırada Şanlıurfa üçüncü sırada ise İstanbul İl Başkanlığı yer aldı.

BBP Genel Merkez MKYK üyesi ve üye kayıtlarından sorumlu Ahmet Hocaoğlu, Türkiye genelinde mayıs ayı üye kayıtlarındaki sıralamayı açıkladı. Buna göre Tekirdağ, Şanlıurfa ve İstanbul`un ilk üç sırayı oluşturduğunu belirten Hocaoğlu, teşkilatları da kutladı. Sosyal medya hesabından mayıs ayı üye çalışması sonuçlarını açıklayan Hocaoğlu, "Çalıştırlar, çalıştılar, çalıştılar. İnsana ancak kendi çalıştığının karşılığı vardır. Çalışmak, çalışmak, çalışmak. Bu başarı çalışarak kazanılmıştır. Bütün il ve ilçe başkanlarını, yönetim kurulu üyelerini, kadın kolları başkanlarını, yönetim kurulu üyelerini görünmez kahramanları tebrik eder başarılarının devamını dilerim."ifadelerini kullandı.

DEMİRCAN`DA TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Genel merkezin yayımladığı mayıs ayı üye çalışması sonuçlarında Türkiye birincisi olan Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan`da il teşkilatlarına bu başarıyı yaşattıkları için teşekkür etti. Son genel kurulda MKYK`ya giren Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, ocak ayından bu yana il genelindeki üye sayısını artırarak olağanüstü bir dönem başlattı. Demircan, genel merkez sonuçlarının ardından Tekirdağ İl Teşkilatlarına yönelik, "Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Teşkilatı olarak mayıs ayında Türkiye`de en fazla üye kaydeden il olduk. Tüm ilçe başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerime, Alperen Ocakları teşkilat mensuplarımıza, kadın kolları mensuplarımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler:

BARO BAŞKANI GÜRCÜN BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANI SAĞKAN’I ZİYARET ETTİ

TESKİ’DEN ENERJİ VERİMLİLİĞİ HAMLESİ

YASAĞA RAĞMEN DENİZE GİREN KİŞİ BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ZEYTİNYAĞI OPERASYONU: BİNLERCE LİTRE SAHTESİNİ ÜRETTİLER

TEKİRDAĞ’DA KAÇAKÇILIK VE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR