GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINDAN ÖVGÜ

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARINDAN ÖVGÜ

Son bir ay içerisinde üye sayısını iki katına çıkartan BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, Genel Başkan Yardımcılarından sosyal medya paylaşımlarıyla övgü aldı.

BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan`ın kısa bir sürede partisinin üye sayısını iki katına çıkartması, Ankara`nın da dikkatini çekti. BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren sosyal medya hesabından ismini vererek Demircan`ı tebrik edip, örnek olduğunu duyurdu.

BBP`nin son genel kurulunda MKYK üyeliğine de seçilen Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, son bir ay içerisinde partisinin il genelindeki üye sayısını iki katına çıkarttı. BBP Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan`ın bu çalışması Genel Başkan yardımcılarının da dikkatini çekti. BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Demircan`ı övdü. Twitter hesabından paylaşımda bulunan Tevfik Eren, "Tekirdağ İl Başkanı sayın Turan Demircan`ın üye çalışmalarından dolayı tebrik ederim. Bir ayda yüzde yüz başarı sağlayarak üye sayılarını ikiye katlamışlardır. Kapaklı, Marmaraereğlisi ilçe başkanlarını da katkılarından dolayı ayrıca tebrik ederim. BBP Teşkilat Başkanlığı." ifadelerini kullandı.

Yine BBP Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren`in paylaşımı kısa süre içerisinde Türkiye genelinde diğer partililer ve genel merkez yetkilileri tarafından da sosyal medya hesabından paylaşılarak Demircan`ın başarısı kutlandı.

DEMİRCAN DA EKİBİ ADINA ÖVGÜYE TEŞEKKÜR EDEREK KARŞILIK VERDİ

Sosyal medyadaki bu paylaşımlarla tebrik edilen Demircan ise yine sosyal medya üzerinden il teşkilatı adına teşekkür etti. Demircan, "Tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz tüm ilçe başkanlarıma ve teşkilat mensuplarımıza emeği geçen herkese teşekkür ederim."dedi.

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL