HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BBP MKYK ÜYESİ DEMİRCAN`DAN PANDEMİ ÇAĞRISI

BBP MKYK ÜYESİ DEMİRCAN`DAN PANDEMİ ÇAĞRISI

BBP MKYK Üyesi Turan Demircan, Trakya Flaş Haber`e yaptığı ziyarette hem hükümete hem de Çerkezköy Belediyesi`ne çağrıda bulunarak, pandemi sürecinde esnaf ve vatandaşların önceliklerine yönelmelerini istedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) MKYK Üyesi ve Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Uyumaz ve Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit ile birlikte Trakya Flaş Haber`e 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyaretinde bulundu. Bir tepsi baklavayla gelen Demircan, ziyarette çok önemli açıklamalarda da bulundu.  

10 OCAK GAZETECİLER GÜNÜ?NÜ KUTLADI

Dün akşam saatlerinde Trakya Flaş Haber`e ziyarette bulunan BBP Tekirdağ İl Başkanı ve son genel kurulda partisinin MKYK Üyeliği`ne seçilen Turan Demircan, 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlamasında bulundu. Trakya Flaş Haber Ailesi`nin gazeteciler gününü beraberindeki Uyumaz ve Macit ile birlikte kutlayan Demircan, ?Bugün 10 Ocak Gazeteciler Günü için sizleri ziyaret etmek istedik. Biraz geciktik kusura bakmayın, il genelinde teşkilatlanma çalışmalarımız ve benim MKYK üyesi olmam nedeniyle teşkilatları yenilememiz gerekiyor. Bu yüzden şu günlerde çalışmalarımız oldukça yoğun. Sizler toplumun sesi soluğusunuz. Biz siyasilerde sizleri takip ederek toplumun nabzını tutuyoruz. Mesai mefhumu olmadan, her şartta toplumu aydınlatmak için çalışıyorsunuz. Görevinizde kolaylık ve başarılar diliyorum. Tekrar gazeteciler gününüzü tebrik ediyorum." açıklamalarında bulundu.

TÜZÜGÜMÜZDE İKİ GÖREV AYNI ANDA YAPILAMIYOR

Parti tüzüğü gereği iki görevi aynı anda yapamadıklarını belirten Demircan, MKYK üyesi seçilmesiyle birlikte yakın bir zamanda İl Başkanlığı görevini bırakacağını açıkladı. Demircan, şunları kaydetti: ?Tüzüğümüz gereği aynı anda 2 görev yapılamıyor. 11 il başkanıyla birlikte MKYK üyeliğine seçildim. Birçok il başkanımız görevlerini bıraktı. Ben de yakında görevimi devredeceğim. Tekirdağ siyasetinin yakından tanıdığı bir arkadaşımıza devredeceğim. "dedi.

TRAKYA BÖLGE SORUMLUSU OLARAK HİZMETE DEVAM

İl Başkanlığı`nı bıraktıktan sonra Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi olarak Trakya Bölge Koordinatörü görevini yapacağını hatırlatan Demircan,  ?Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne?de tam manasıyla teşkilatlanmaya gideceğiz. Bölgemizde yeniden bir yapılanmaya gidiyoruz. İnşallah Tekirdağ`da da 11 ilçenin 11`inde teşkilatlanmaları tamamlayacağız. Şu anda 5 ilçemizde teşkilatımız bulunuyor. Üç ilçede de kuruluş aşamasını tamamladık. Mart ayına kadar 11 ilçeyi tamamlamış olacağız." açıklamalarında bulundu.

BAŞKAN AKAY`A ÇAĞRIDA BULUNDU

Daha sonra açıklamalarını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`a çağrıda bulunarak sürdüren BBP MKYK Üyesi Turan Demircna, esnafın zor durumda olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Çerkezköy`de belediye tarafından yapılacak olan bulvar çalışmasının en azından pandemi geçinceye kadar durdurulmasını, ertelenmesini talep ediyoruz. Çünkü, zaten pandemi yüzünden esnaf sıkıntıda. Sıkıntıda olan esnafın buna dayanacak gücü yok. Atarük ve Öztrak Caddeleri üzerinde yapılacak olan düzenleme esnafı daha büyük sıkıntılara götürebilir. Buradan Çerkezköy Belediyesi`ne çağrıda bulunuyoruz. Lütfen zor günler geçiren esnafımızın yanında yer alarak, bu projeyi erteleyin. Pandemi sonrası devam edersiniz."

BİR ÇAĞRIDA HÜKÜMETE

Çerkezköy Belediyesi`ne yaptığı çağrının ardından bir çağrıda hükümete yönelik yapan BBP MKYK Üyesi Demircan, "Hükümete de bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yıllardır vergileriyle ülkemize katkıda bulunan esnafımızın ve vatandaşlarımızı bu süreçte mağdur etmemek için öncelikli işlere yönelmesini bekliyoruz. Özellikle daha sonrada yapılabilecek büyük yatırımları hükümetimizden durdurmasını, buralara harcanacak paraların vatandaşımıza harcanmasını bu dönemde halkın yanında olunmasını sahip çıkılmasını bekliyoruz."diye konuştu.

Demircan`ın ardından BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Macit  kısa bir açıklama yaparken, "İl Başkanımız ve MKYK Üyemiz sayın Turan Demircan`ın özellikle Çerkezköy ile ilgili yaptığı açıklamalara ben de aynen katılıyorum. Meydan Projesi`nin bir süre ertelenmesi esnaf için en doğru karar olacaktır."dedi. İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek Macit, üye kayıt çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI