TURAN DEMİRCAN BBP MKYK ÜYESİ OLDU

 TURAN DEMİRCAN BBP MKYK ÜYESİ OLDU

BBP`nin 11. Olağan Kongresi`nde Mustafa Destici yeniden genel başkan seçilirken tanıdık bir isim Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan da MKYK üyesi oldu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) 11. Olağan Kongresi`nde Mustafa Destici, 584 delegenin oyunu alarak genel başkanlığa yeniden seçilirken, Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan`da MKYK`ya  (Merkez Karar Yürütme Kurulu) seçildi.

Ankara`da dün gerçekleşen BBP Genel Kongresi`nde Tekirdağlı bir isim de öne çıktı. Kongrede, genel başkanlık için Destici ve eski Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar aday oldu. Genel başkan adaylığı için Destici 641, Haşim Yanar ise 209 delegenin imzasını topladı. Yapılan seçimde Destici, geçerli 836 oyun 584`ünü alarak genel başkanlığa yeniden seçilirken Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan`da MKYK`ya girdi.

MKYK`YA SEÇİLDİ

Demircan, MKYK`ya girişinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: "Büyük Birlik Partimiz 11.Olağan Kongremizi gerçekleştirdik yeniden genel başkan seçilen sayın Mustafa Destici başkanıma başarılar diler yeni MKYK  listesine şahsımı layık görmelerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

 



Anahtar Kelimeler:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK

BAŞKAN DR. CANDAN YÜCEER'İN 1 TEMMUZ DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI MESAJI

CANDAN BAŞKAN İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR: MANEVİ ÖZLEMLER YERİNİ MADDİ KAYGILARA BIRAKTI!