HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

TUTUKSUZ YARGILANACAK

TUTUKSUZ YARGILANACAK

Çerkezköy Belediyesi`nde yaşanan dolandırıcılık olayının zanlılarından Tuncer Bulut, tutuksuz yargılanmak üzere salındı.

Çerkezköy  Belediyesi?de ruhsat harçlarını değerinin altında gösterip, sahte tahakkuk fişleri ve tahsilat makbuzlarıyla belediyeyi 1 milyon TL`nin üzerinde zarara uğrattığı gerekçesiyle geçtiğimiz yıl eylül ayında tutuklanan iki kişiden biri olan Tuncer Bulut, tutuksuz yargılanacak.

Çerkezköy Belediyesi`nde patlak veren ruhsat dolandırıcılığının zanlılarından Tuncer Bulut, tutuksuz yargılanacak.

Çerkezköy Belediyesi İmar Servisi ile  Emlak ve Tahakkuk Servisleri`ni kapsayan 2019 yılı Haziran ayında patlak veren dolandırıcılık olayında son gelişme, zanlılardan Tuncer Bulut`un salınması oldu. Bir yılı aşkın süre firar ettikten sonra Diyarbakır`da teslim olan zanlı Erkan Koçer ile birlikte 2020 yılının eylül ayında tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi`ne gönderilen Tuncer Bulut, 5 ay sonra salındı. Engelli olan Tuncer Bulut`un avukatının müracaatı sonrası adli kontrol şartıyla cezaevinden çıktığı öğrenildi. Bulut, tutuksuz yargılanacak.

Bu arada, geçtiğimiz yıl eylül ayında Çerkezköy Adliyesi`nde görülen duruşmada mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen Erkan Koçer ve Tuncer Bulut`un yargılamasıyla ilgili henüz bir mahkeme görülmedi. Dolandırıcılık olayı ile ilgili iddianamenin de tamamlanmadığı öğrenildi. Zanlılar iddianamenin tamamlanmasının ardından Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi`nde yargılanacak.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI