ÇERKEZKÖY TSO MAYIS MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

ÇERKEZKÖY TSO MAYIS MECLİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yönetiminde gerçekleştirildi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Mayıs ayı Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan yönetiminde gerçekleştirildi. Online olarak gerçekleşen Meclis toplantısında Nisan 2021 gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşüldü. İlgili gündem maddeleri Meclis üyeleri tarafından oybirliği ile kabul edildi.

SİMİT, POĞAÇA ve AÇMA FİYATLARI BELİRLENDİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleşen Meclis Toplantısında gündem maddesi olarak ele alınan konulardan biri de; simit, poğaça ve açma azami fiyat tarifesinin görüşülmesi oldu. Toplantıda alınan kararla birlikte; daha önce 90 gr olan simit 100 gr?a, 80 gr olan açma 90 gr?a ve 80 gr olan poğaça 85 gr?a çıktı. Fiyat ise; 2 TL olarak belirlendi. Gündem maddeleri Meclis Üyeleri tarafından onaylanırken dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.



Yorum Yazın

SERVİSÇİ ESNAFI RAYİÇ BEDELİN ALTINDAKİ TEKLİFLERDEN ŞİKÂYETÇİ

ÇERKEZKÖY TSO 30 ADET MEYVE FİDANI DİKTİ

TEKİRDAĞ’DA EŞİTLİĞE GİDEN YOLUN 91. YILI KUTLANDI

Edirne’de polis eşleri tek yürek oldu, tüm ürünler tükendi

EDİRNE’DE FETÖ’DEN GÖZALTINA ALINAN 6 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ