TÜM ODALAR AYNI `MASKE` DUYURUSUNU YAPMIŞ!

TÜM ODALAR AYNI `MASKE` DUYURUSUNU YAPMIŞ!

Çerkezköy TSO`nun maske temini hakkında oda üyelerine yaptığı kısa mesajlı duyurunun benzeri diğer Ticaret ve Sanayi Odaları tarafından da aynı şekilde üyelere duyurulduğu ortaya çıktı.

Çerkezköy TSO`nun (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) maske teminiyle ilgili yaptığı duyurunun aynısı tüm odalar tarafından üyelerine duyurulduğu ortaya çıktı. Başta Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere Çorlu ve Trakya`daki diğer Ticaret ve Sanayi Odaları da üyelerine Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş`den yapılan maske teminiyle ilgili çalışmayı duyurdu.

KOZUVA DUYURUYA AÇIKLIK GETİRMİŞTİ

Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası`nın bir Meclis üyesi tarafından önceki gün gündeme getirdiği ve `Para` ile maske satıyor şeklide asılsız ithamda bulunduğu olayın aslını Oda Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva açıklamıştı. Yazılı bir basın açıklaması yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kozuva, "T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğünden Odamıza iletilen yazıda işletmelerin çalışanlarına maske temini için Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ) üzerinden talepte bulunmalarının duyurulması istenmiştir. Bunun üzerine Odamız tarafından üyelerimize bilgilendirme kısa mesajı atılmıştır."demişti.

AYNI İLAN DİĞER ODALAR TARAFINDAN DA DUYURULDU

Kozuva`nın açıklamasının ardından diğer Ticaret ve Sanayi Odaları`nın da gerek mesaj gerekse sosyal medya hesaplarından üyelerine aynı duyuruyu yaptığı ortaya çıktı. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası sosyal medya hesabındaki duyurusunda;  `Önemli Duyuru` başlığı altında, `Çalışan sayısı 10 kişi ve üzeri olan firmalar maske ihtiyaçlarını buraya iletebilecekler` ve `Maske adedi 0.85 kuruş` uyarılarıyla birlikte, "Covid 19 salgını sebebi ile çalışanlarınızın kullanımı için ihtiyaç duyulan maskeler Sağlık Bakanlığı`na ait USHAŞ, Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş`ye ait  http://ushas.com.tr/uruntalep.html adresinden temin edilecektir." ifadelerine yer verildi.

 



Anahtar Kelimeler: