KOZUVA?DAN YAPICI ELEŞTİRİ TAVSİYESİ

KOZUVA?DAN YAPICI ELEŞTİRİ TAVSİYESİ

ÇTSO Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı`nda konuşan Başkan Süleyman Kozuva, birlir ve beraberlik içinde çalışma tavsiyesinde bulundu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında, Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.


Yoklama ve saygı duruşu ile başlayan Meclis toplantısında Haziran ayı gelir gider bütçe izleme raporu ve mizanın ibrası görüşüldü. İlgili gündem maddesi Meclis üyeleri tarafından oylanarak, kabul edildi.

ÖĞRENCİ BURSLARI YÖNERGESİ GÜNCELLENDİ

Çerkezköy TSO Karşılıksız Burs İç Yönergesi`nde yenilenme konulu gündem maddesi Meclis tarafından değerlendirilerek, Karşılıksız Burs İç Yönergesinin düzenlendiği şekliyle TOBB?a iletilmesine karar verildi. ÇTSO 125 öğrenciye her yıl burs verirken, yeni yılda burs müracaatlarında aranan şartlarda bazı kolaylıklar sağlandı.

Toplantı esnasında Meclis Üyesi Rahmi Yılmaz?ın eleştirileri karşısında söz alan Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ?Rahmi bey, yaptığınız olumsuz muhalefet hem üyelerimize hem de Odamızın kurumsallığına zarar verir. Sizi Odamızın daha iyi bir noktaya gelebilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya davet ediyorum. Lütfen siz de düzenlediğimiz eğitimlere, yaptığımız organizasyonlara katılım gösterin. Böylece hem fikir sahibi olursunuz hem de eleştirmek için bir sebebiniz olur. Muhalefet olması güzel bir şey. Ancak yapıcı eleştiri bekliyoruz.? tavsiyesinde bulundu.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sonra erdi.



 



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?