ÇTSO MECLİSİ TOBB SEMİNERİNE KATILACAK

ÇTSO MECLİSİ TOBB SEMİNERİNE KATILACAK

ÇTSO Meclisi Kasım Ayı Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirilirken, Meclis Üyeleri`nin ay sonunda TOBB`un düzenleyeceği seminere katılımı karara bağlandı.

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Meclisi Kasım Ayı Meclis Toplantası bugün saat 16.30`da gerçekleştirildi. Meclis`te geçen ayların gelir ve gider bütçeleri görüşülüp karara bağlanırken, ay sonu yapılacak olan TOBB`un (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) yapacağı Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri de görüşülerek karara bağlandı.

GELİR GİDER BÜTÇELERİ KABUL EDİLDİ

ÇTSO Meclisi Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan başkanlığında toplanırken gündem yoklama ve saygı duruşunun ardından açıldı. Gündemin ilk maddesi Eylül ayı gelir giderbütçe izleme raporları ve mizanın ibra edilmesi oldu. Ardından Ekim 2019 gelir gider bütçe izleme raporları ve mizanın ibra edilmesi görüşülerek karara bağlandı. Oylama öncesi Oda Genel Sekreteri Hakan Gel, Meclis`e gelir giderler hakkında bilgiler verdi. Yapılan oylama sonucunda gelir ve gider bütçeleri kabul edildi. ÇTSO`nun ekim ayı tahmin bütçesinin gerçekleşme oranı yüzde 95 olarak açıklandı.

ODA FAALİYETLERİNİN SUNUMU YAPILDI

Ardından Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan temmuz-ağustos-eylül ayları Oda faaliyetlerinin sunumunun yer aldığı gündem maddesini görüşmeye açtı. Oda personellerinden Kalite, Sistem Eğitim Yöneticisi Hülya Kara, üç aylık Oda faaliyetleri sunumunu Meclis üyelerine gerçekleştirdi. Daha sonra geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Romanya İş Gezisi hakkında yine Oda personellerinden Uluslararası İlişkiler Uzmanı İlknur İnal Er, bir sunum gerçekleştirdi. Romanya gezisi Meclis üyelerinin ilgisini görürken, bazı Meclis üyeleri Romanya`da hangi alanlarda yatırım yapabileceği konusunda iş gezisine katılanlardan bilgi istedi. Bu arada, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Romanya gezisinin ardından 8 Çerkezköylü firmanın burayla ilişki içine girerek, ticari faaliyet girişimlerinde bulunmaya başladığını açıkladı.

MECLİS ÜYELERİ TOBB SEMİNERİNE KATILACAK

Meclis`in bir diğer ve son maddesi ise TOBB tarafından ay sonunda gerçekleştirilecek olan `Meclis Üyeleri bilgilendirme semineri` oldu. Seminere tüm Meclis üyeleri davet edilirken, üç gün sürecek Ankara`daki programa katılım şekliyle ilgili Meclis üyelerinin görüşü alındı. Meclis yapılan oylama sonucunda Çorlu`dan uçakla Ankara`ya gitme hususunda oy birliğiyle karar aldı. ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Ankara`daki programın Meclis üyeleri için önemli bir program ve seminer olduğunun altını çizerek, katılımın faydalı olacağını belirtti.

Daha sonra dilek ve temennilerin belirtilmesiyle ÇTSO Kasım Ayı Meclisi sona erdi.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL

TEKİRDAĞ’DA 4. LAVANTA ŞENLİĞİ 8 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR