ÇTSO GAZETECİLER GÜNÜ`NÜ KUTLADI

ÇTSO GAZETECİLER GÜNÜ`NÜ KUTLADI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nde, basın mensuplarını kahvaltıda ağırlayarak, bu günü kutladı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu, 10 Ocak Gazeteciler Günü`nde, gazetecilerle birlikte kahvaltı yaparak, bugünü kutladı.

ÇERKEZKÖY, KAPAKLI VE SARAY

Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerindeki üyelerine hizmet veren ÇTSO, üç ilçedeki gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nde misafir etti. Çerkezköy`deki Faruk Güllüoğlu Pastanesi`nde kahvaltıda gazetecilerle birlikte olan ÇTSO yönetimi, kutlama yaptı. Kahvaltıda gazetecilere hitap eden ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Seçkin, gazetecilerin zor şartlarda görev yaptığını vurgulayarak, "Hepinizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nu yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte tebrik ediyoruz. Gerçekten, 7 gün 24 saat emek sarfediyorsunuz. Bugün de davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür eder, saygılar sunarım."ifadelerini kullandı.

SÜLEYMAN BAŞKAN`IN DA SELAMI VAR

Bu arada, bir süre önce AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı`ndan istifa eden Süleyman Kozuva`nın da gazetecilere selamını aktaran Başkan Vekili Mustafa Seçkin, "Süleyman Başkan`ın da ayrıca hepinize selamı var onu da iletmek isterim."dedi.



Anahtar Kelimeler: