KADINLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

KADINLARIMIZIN VE GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası`nın `Tanışma` kahvaltısında buluştu. Burada konuşan ÇTSO Başkanı Kozuva, kadın ve gençlerin her zaman destekçisi ve yanında olduklarını vurguladı...

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri ile Yalı Restoran?da düzenlenen tanışma kahvaltısında bir araya geldi. 


Şubat ayında yapılan seçimle göreve gelen TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Üyeleri, gerçekleştirilen kahvaltıda birlik mesajı verdi. Kahvaltının ardından TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cemal Gökhan Cengiz, Başkan Yardımcıları Gürkan Kartal ve Tuncer Akbulutlar ile Komite Üyeleri Ufuk Mangır ve Öztan Ertan, Çerkezköy TSO?yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü.

KADINLARIMIZ VE GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ?Kadınlarımızın ve gençlerimizin her alanda aktif bir şekilde yer alması en büyük önceliğimiz. Ve Oda olarak bu konuda büyük bir çaba sarf ediyoruz. Sizlerin ticaret hayatında yer almanız, ülke ekonomisine katkıda bulunmanız ve hem Odamızı hem de bölgemizi temsil etmeniz bizler için büyük bir gurur. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, çalışmalarınızın hayırlı olmasını diliyorum."diye konuştu.
Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Gerçekleştirilen kahvaltıda Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Arslan, Mehmet Çetin, Mustafa Ogün Asıl, Murat Narçın ve Rasim Bilgen de hazır bulundu.  

 



 



Anahtar Kelimeler:

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ