TÜRKİYE?Yİ VE MİLLETİN KÖTÜ TALİHİNİ DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUZ

TÜRKİYE?Yİ VE MİLLETİN KÖTÜ TALİHİNİ DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUZ

Türkiye Değişim Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çiğdem Banali Bülbül yaptığı açıklamada iktidara geldiklerinde sosyal yardımlara yeni düzenleme getireceklerini söyledi.

Türkiye Değişim Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Çiğdem Banali Bülbül, iktidara geldikleri zaman sosyal yardımları muhtarlıklar eliyle gerçekleştireceklerini kaydetti.

Kapaklı İlçe Başkanı Bülbül yazılı olarak yaptığı açıklamada şunları dedi:

??Türkiye Değişim Partisi muhtarlıkların demokrasinin halka en yakın uç beyleri olduğuna inanır. Türkiye Değişim Partisi, muhtarları yerel sorunların tespitinin ve ilk müdahalesinin yapılacağı odaklar olarak tanımlar. Türkiye Değişim Partisi, toplumsal dayanışmanın ve toplumsal dönüşümün ilk durakları olarak görür. Türkiye değişim Partisi İktidarında Muhtarlık alan tanımlamaları nüfus büyüklüklerine göre yeniden yapılacak, kentlerde ve büyükşehirlerde her 5 bin nüfus bir mahalle ve muhtarlık olarak tanımlanacaktır. Sosyal politikaların uygulanmasında sosyal yardımların dağıtımında ilk yetkili ve sorumlular muhtarlar ve azalar olacak şekilde yasal düzenleme yapılacaktır.?

İlçe Başkanı Çiğdem Banali Bülbül, açıklamasını şöyle tamamladı: ?Biz yaparız, fikrimiz, enerjimiz, tecrübemiz, kadromuz var.  Biz çözeriz, benliğimizi aşan vatan ve millet sevgimiz, herkesi kucaklayan şefkatimiz, kimsenin cesaret edemeyeceği millet için cesur projelerimiz var. Türkiye?yi ve milletin kötü talihini değiştirmeye geliyoruz?



Anahtar Kelimeler:

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI