TMS ÇERKEZKÖY ŞUBESİ GEÇİCİ BİR SÜRE İÇİN YER DEĞİŞTİRDİ

TMS ÇERKEZKÖY ŞUBESİ GEÇİCİ BİR SÜRE İÇİN YER DEĞİŞTİRDİ

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi, uzun yıllardır faaliyet gösterdiği hizmet binasını, yıkıp yeniden yapacak. Bu süre içinde sendika faaliyetlerini, Güveniş Caddesi?nden geçici olarak Uğur Mumcu Caddesi?ne taşıdı.

Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şubesi hizmet binasını yenileyecek. Mevcut binanın yıkılıp yeniden yapılacağını duyuran TMS Şube Başkanı Murat Koçak, bu süre içerisinde ise Uğur Mumcu Caddesi`ne taşındıklarını duyurdu.

Şube Başkanı Murat Koçak yeni binanın hayırlı olmasını dileğinde bulunurken, ?Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemiz olarak uzun yıllardır kullandığımız Güveniş Cad. üzerindeki hizmet binamızın yıkılıp yeniden yapılacağından dolayı Gazi Osman Paşa Mah. Uğur Mumcu Cad. İlker Balcı İşhanı No: 29 Kat: 2 Çerkezköy?de bulunan yeni yerimize geçici taşındık. Teşkilatımıza hayırlı uğurlu olsun? ifadelerini kullandı.

Bu arada, TMS`nin yeni taşındığı yerde bir süre öncesine kadar AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı faaliyetlerini sürdürüyordu. AK Parti`nin başka bir binaya taşınmasının ardından boşalan yerde şimdi TMS, hizmet verecek.

 

 



Anahtar Kelimeler:

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI