TÜRK METAL KAPAKLI ŞUBESİ`NDEN ÜYELERİNE İKİ İNDİRİM PROTOKOLÜ

TÜRK METAL KAPAKLI ŞUBESİ`NDEN ÜYELERİNE İKİ İNDİRİM PROTOKOLÜ

Türk Metal Sendikası Kapalı Şubesi, üyelerinin indirimli hizmet alacağı eğitim ve sağlık kurumlarıyla yüzde 50 oranlarına varan indirim anlaşması sağladı.

Türk Metal Sendikası (TMS) Kapaklı Şubesi, eğitim ve sağlık konularında üyelerinin indirimli olarak faydalanacağı iki protokol imzaladı. Şube Başkanı Günay Özden Siyam SRC Eğitim Kurumları ve Genom Ortak Sağlık Güvenlik Birimi ile indirim protokolü imzaladı.

YÜZDE 50`YE VARAN İNDİRİM

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi ile Siyam SRC Eğitim Kurumları arasında indirim protokolü imzalandı. Türk Metal Sendikası Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden ile Siyam SRC Eğitim Kurumları Müdürü Mustafa Ali Taşpınar`ın imzaladığı protokol gereği, sendika üyeleri 1`inci derece yakınları da dahil olmak üzere SRC 1 belgelerinde yüzde 20 SRC 2 belgelerinde yüzde 50 Psikoteknik Belgeleri`nde ise yüzde 20 oranlarında indirim anlaşması yapıldı.

YÜZDE 30 İNDİRİM YAPILDI

Türk Metal Sendikası Kapaklı Şubesi ile Genom Ortak Sağlık Güvenlik Birimi arasında yapılan anlaşma ile de yüzde sendika üyelerine 30 indirim sağlandı.  TMS Şube Başkanı Günay Özden ile Genel Müdür Eymen Köseoğlu`nun imzaladığı protokol gereği sendika üyeleri 1`inci derece yakınları da dahil olmak üzere İşe Giriş Sağlık Raporu hizmetlerinde yüzde 30 oranında indirim anlaşması sağlandı.

İmzaların atılmasının ardından yapılan protokollerin üyelerine hayırlı olması dileğinde bulunan TMS Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, "Tüm teşkilatımıza ve üyelerimize hayırlı olsun."dedi.



Anahtar Kelimeler:

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ